Equmeniakyrkorna i Blidsberg, Kärråkra/S.Vånga och Timmele söker Ungdomspastor/Ungdomsdiakon

Vi söker en pastor eller diakon med tjänstgöringsgrad på 70 % till våra tre församlingar som finns i Norra Ätradalen, Ulricehamns Kommun.

Vi är tre landsbygdsförsamlingar med sammanlagt ca 140 medlemmar som värnar om vårt närområde där vi vill göra Jesus Kristus känd. I våra församlingar firar vi regelbundet gudstjänster och har andra samlingar.

I Blidsberg och Timmele är vårt barn och ungdomsarbete en stor del av vår verksamhet, där vi varje vecka samlar ca 70 scouter och tonåringar på varje plats.

Vi söker nu dig, en pastor eller diakon som vill vara med och få våra församlingar att växa tillsammans med varandra och i vårt samhälle. Vi söker någon som precis som vi vill vara en kyrka för hela livet och som vill vara med och se våra församlingar utvecklas. Du arbetar i alla tre församlingarna och tillsammans med vår anställda pastor delar ni på det andliga ansvaret i våra församlingar. Ni anställda utgör ett team där vi hoppas ni tillsammans kan få möjlighet att växa och ta vara på era gåvor.

Din tjänst kommer i första hand att vara fokuserad på vårt barn och ungdomsarbete där du finns med i flertalet av våra verksamheter. Familjekontakt och relationer är något som du är med och utvecklar.

Är detta tjänsten för dig?

Tveka inte på att höra av dig till oss med en ansökan eller för mer information om tjänsten.

Sista ansökningsdag: 14 november 2021, tillträde efter överenskommelse.

Kontakt: Robert Klemenz 0767-61 20 44, robert_klemenz@hotmail.com

Sista ansökningsdatum
2021-11-14
Region
Väst
Kategori
Diakon, Pastor
Anställningstyp
Deltid
Placering
Blidsberg

Har du frågor?

Vänligen kontakta: