Fors Missionsförsamling söker barnledare

Vi i Fors missionsförsamling drömmer om att finnas till för barnen i vårt samhälle och söker dig som vill göra den drömmen till verklighet tillsammans med oss.

OM OSS
Vi finns mitt i samhället Fors, nära skolan (åk 0-6). Vi är två församlingar som samarbetar. Medelåldern är hög, men vi har några barn i vår verksamhet och i snitt femton barn som kommer på vår After School-verksamhet som vi har tillsammans med Svenska kyrkan. Vi är mycket måna om de barn vi har och vår ambition är att vara den bästa platsen för barn och ungdomar som växer. Mer information om församlingen finns på vår hemsida: www.equmeniakyrkan.se/fors

OM TJÄNSTEN
Vi söker dig som älskar att vara med barn och kan samordna ideella och andra resurser. Du är själv personligt troende och delar vår församlings värdegrund. Vi behöver hjälp med söndagsklubb, After School och Alla åldrar-gudstjänster. Vi kommer gemensamt överens om du vill arbeta med någon av dessa delar eller alltihop. Vi behöver hjälp med planering, genomförande och utveckling framåt. Vi tänker oss en anställningsgrad på upp till 30 %. I våra församlingar finns en anställd omsorgspastor att samarbeta med.

INTRESSERAD?
Skicka e-post till forsmissionskyrka@gmail.com med ett personligt brev och CV. Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag.
Frågor kan du ställa till Fors missionsförsamlings ordförande Elin Löfberg 070-108 83 71.

Region
Mitt
Kategori
Barn & ungdom, Equmenia
Anställningstyp
Deltid, Projektanställning
Placering
Avesta

Har du frågor?

Vänligen kontakta:

Elin Löfberg

0701-08 83 71