Kollega till Fritids i Österledskyrkan

Arbetsplats: Österledskyrkan, Gamla Uppsala

Sista ansökningsdag: 2021-06-30

Vill du vara med och skapa en meningsfull fritid för barn och ungdomar? Vi erbjuder dig att tillsammans med oss arbeta för en trygg och aktiv fritidsmiljö för nästa generation!

Österledskyrkan är en kyrka med många verksamheter och med ett aktivt barn och ungdomsarbete. Kyrkan ligger i stadsdelen Gamla Uppsala och erbjuder en välkomnande miljö för alla åldrar och med stort fokus på barn och unga. Vi söker nu en kollega till vårt fritidshem där det går barn från lågstadieålder upp till åk 5.

Ditt uppdrag

Du ingår i arbetslaget på fritids och kommer att arbeta mycket i barngrupp men även med en del praktiska göromål. Du möter barn i låg- och mellanstadieålder och behöver kunna skapa goda relationer och se varje individs styrkor och utvecklingsmöjligheter. Då vi vistas mycket utomhus bör du uppskatta att vara ute i naturen. Du kommer att arbeta inom en ideell organisation

Din profil

Vi söker dig som har utbildning för att arbeta med barn och unga alternativt annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har ett flexibelt förhållningssätt och tycker om att jobba självständigt och att ta egna initiativ. Självklart tycker du om och drivs av att jobba med barn i olika åldrar. Du får gärna ha tidigare erfarenheter av att leda barn- och ungdomsarbete. Erfarenhet av föreningsarbete eller arbete inom ideell organisation är en fördel och du ser samverkan med övriga verksamheter i kyrkan som en möjlighet.

Vi ser att du delar våra värderingar som bygger på kristen tro och alla människors lika värde.

Om oss

Österledskyrkan i Gamla Uppsala är en del av kyrkosamfundet Equmeniakyrkan. Församlingens barn- och ungdomsarbete är en stor och viktig del av kyrkans verksamhet. I tonårsverksamheten rör sig vanligtvis mellan 20-25 ungdomar. Kyrkans fritidshem har ett 80-tal platser och drivs av Österledskyrkan på uppdrag av Uppsala kommun. Scoutkåren är livfull och har ett 50-tal inskrivna scouter och ett stort antal ledare. I kyrkan finns också en musikskola för barn och ungdomar och flera orkestrar.

Tillträde

Efter överenskommelse.

Schemaförlagd i fritidsverksamheten.

Tjänsten är en visstidsanställning 50% i 6 månader, med möjligt till förlängning om behov finns.

Lön

Individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Ansökan

Skicka din ansökan med cv till: maria.carles@hotmail.se senast 210630 Vi intervjuar kontinuerligt så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsterna är du välkommen att kontakta

Maria Carles ordförande Österledskyrkans styrelse 070-3127525

Lena Ingelstam, verksamhetsledare fritids 070-657 7556

Adress: Österledskyrkans fritids Regins väg 1 75440 Uppsala

Sista ansökningsdatum
2021-06-30
Region
Stockholm
Kategori
Barn & ungdom
Anställningstyp
Placering
Uppsala