Missionskyrkan Eksjö söker pastor med inriktning på barn, unga och familj

Vi är en vanlig men ovanlig församling i en liten vacker trästad på Höglandet i Småland, mitt emellan Jönköping, Linköping och Växjö. Vi har under det sista decenniet gjort det vi alltid velat göra; fira gudstjänst och dela livet med varandra och människor och vänner i vår stad, samtidigt har vi förändrats en hel del.

Barn är inte medlemmar i vår församling men tack vare många yngre par så är antalet barn under 15 år, de flesta under 10 år, den största åldersgruppen i vår gemenskap. Vi upplever att det är församlingens viktigaste uppgift att låta barnen få en växtplats med sina föräldrar och vårdnadshavare. Vi söker nu en person som vill vara en andlig ledare som tillsammans med unga vuxna ger ordet och gemenskapen liv.

Efter en längre tid av samtal och bön upplever vi att vi nu vill erbjuda en pastor en tjänst i vår församling som har sitt huvudsakliga arbete bland barn och familj såväl bland scouter, söndagsskola och i förskolan Fröhuset, i tjänst för Eksjö och i Jesu Kristi efterföljd.

Läs mer om tjänsten på www.missionskyrkaneksjo.se

Vi tar emot ansökningar kontinuerligt! Ring eller mejla:

Martin Rejler ordförande

martin.rejler@gmail.com 070-8978498

Kjell Havskog vice ordförande  

kjell.havskog@hotmail.com tel 073 0594 931

Urban Gustavsson pastor och föreståndare urburbanieksjo@gmail.comanieksjo@gmail.com tel 070-307 43 64

Se alla lediga tjänster

  • Region Öst
  • Kategori Pastor
  • Anställningstyp Heltid
  • Placering Eksjö