Musik och ungdomar på Mössebergsgården i Falköping

Vill du jobba med musik och ungdomar?

Mössebergsgården ligger naturskönt på Mössebergs sluttning i Falköping, och i den miljön finns och verkar vi, Equmeniakyrkan Falköping. Vi är en församling med drygt 250 medlemmar och en kyrka mitt bland människor, med låga trösklar och högt i tak. Utöver traditionell församlingsverksamhet driver vi förskolan Utsikten med utepedagogik och kristen profil och dessutom ett välbesökt café med stans bästa utsikt och längsta öppettider!

I dagsläget har vi en heltidsanställd församlingsföreståndare, en ungdomsledare, förskolepersonal och cafépersonal. När vår ungdomsledare nu går vidare till nya utmaningar vill vi ha DIG ombord!

Du får gärna vara utbildad inom musik eller kanske är du ungdomsledare eller utbildad pastor. Du har några års erfarenhet från församlingsarbete eller annat arbete bland barn och ungdomar. Vi går in i rekryteringsprocessen med ett öppet sinne och formar tjänsten tillsammans. Vi tänker oss heltid men är öppna för andra lösningar.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att utveckla församlingens musikliv bland barn och unga samt i gudstjänster och andra samlingar, att dessutom hänga med tonåringarna på fredagskvällarna och bland annat hjälpa dem att spela och sjunga på tonårssamlingar men också i gudstjänster.

Se alla lediga tjänster

  • Region Väst
  • Kategori Barn & ungdom, Sång & musik, Ungdomsledare
  • Anställningstyp
  • Placering