Musikledare sökes till Equmeniakyrkan Fiskebäck

Vikariat för musikledare 1 år med möjlighet till förlängning. Anställningsgrad 100% eller enligt överenskommelse. Tillträde 1 september eller enligt överenskommelse.

Vi är en levande och aktiv församling med drygt 620 medlemmar i västra Göteborg som nu erbjuder ett års vikariat som Musikledare i vår församling. Vi har en mångfald av sång och musik med bland annat tre barnkörer, musikskola, körprojekt, ungdomsmöten och flera engagerade kapellmästare. Vi ser med glädje på den bredd av sång och musikstilar som ryms hos oss och söker nu en Musikledare som vill uppmuntra det samtidigt som du får vara med och sätta din prägel.

Vår nuvarande Musikledare har fått tjänstledigt för studier, därför erbjuder vi nu ett års vikariat, med goda möjligheter till förlängning, som musikledare upp till 100% från 1/9 eller enligt överenskommelse. Du behöver aldrig arbeta ensam, du är en del av ett arbetslag med en församlingsföreståndare, omsorgspastor, ungdomspastor, ungdomsledare, många ledare och volontärer. Equmeniakyrkan Fiskebäck är en av de större församlingarna i vårt samfund och vår equmeniaförening har över 500 medlemmar.

Vi vill att Musikledaren skall finnas mitt i församlingen för att inspirera och uppmuntra till delaktighet och tillbedjan. Inspirera fler att genom musik och kreativitet hitta tro, hopp och gemenskap. Musikledaren har ett tydligt fokus och ansvar för hela vårt sång- och musikliv.

Dina personliga gåvor är viktiga för oss, vi tror att du:

  • Älskar Jesus och älskar sång och musik
  • Vill uppmuntra och utveckla församlingens mångfald av musikaliska uttryck
  • Trivs i mötet med andra och gärna skapar nya relationer
  • Har en musikutbildning som ger dig goda förutsättningar som Musikledare
  • Är grundad i din tro – och vill dela din tro

Väcker detta något hos dig?

Sök tjänsten eller hör av dig så får vi pratas vid. Vi vill berätta mer för dig om tjänsten och lyssna på vad du längtar efter och kan tillföra. Du finner mer information och en profil för tjänsten på vår hemsida. Ansökningarna kommer att behandlas fortlöpande så hör gärna av dig direkt, sista ansökan 9 augusti. Tillträdesdatum 1/9 2020 eller enligt överenskommelse.

Detta kan vara ditt livs mest spännande utmaning, är du Musikledaren vi söker?     

Equmeniakyrkan Fiskebäck
Citrusgatan 16, 426 54 Västra Frölunda
www.fiskeback.com

Se alla lediga tjänster

  • Region Väst
  • Organisation Equmeniakyrkan
  • Kategori Sång & musik
  • Anställningstyp Vikariat
  • Placering Fiskebäck