Rodenkyrkan i Norrtälje söker församlingsföreståndare (pastor/diakon)

Vi är en församling på ca 130 medlemmar inom Equmeniakyrkan mitt i Roslagens pärla, Norrtälje, som är en växande stad med stor inflyttning. En småstad belägen i Stockholmsregionen men med en egen själ, ett rikt kulturliv och en enastående vacker natur och skärgård.
Församlingen önskar att utvecklas och att möta framtiden tillsammans med dig. Vad är det att vara kyrka i vår stad och att lyckas med uppdraget att vara kyrka om 5, 10, 15 år? Vi vill utforska det tillsammans med dig!
Utöver gudstjänsterna, som är navet i vår rymliga och moderna kyrka, har vi en mängd samlingar och aktiviteter så som After school, Sinnesrogudstjänster, språkcafé mm.
Rodenkyrkan har även musiker, diakon och barn/ungdomsledare anställda.

Vi hoppas att du bär på en önskan om att leda församlingen framåt tillsammans med oss, att du är öppen och inkluderande och ser alla människors lika värde.
Vi behöver dig som kan visa omsorg om församlingens medlemmar och samtidigt kan se behoven i vår stad.
Dig som kan koordinera församlingens olika aktiviteter, kan tänka utanför ramarna och vågar tänka nytt, och som tror att Rodenkyrkan är en kyrka för hela livet – där mötet med Jesus Kristus förvandlar mig, dig och världen!

Visst låter det spännande? Vi ser också med spänning fram emot din ansökan!

Ansökningar behandlas löpande.

Region
Stockholm
Kategori
Diakon, Församlingsföreståndare, Pastor
Anställningstyp
Deltid, Heltid, Tillsvidareanställning
Placering
Norrtälje

Har du frågor?

Vänligen kontakta:

Helena Pennström

ordförande

ordforande@rodenkyrkan.se

0735-58 20 78