Ungdomsledare 100% i Tabergs Missionskyrka

Vill du vara med och sprida evangeliet om Jesus Kristus bland barn och unga genom ord och handling?

Taberg är ett samhälle ca 1,5 mil söder om Jönköping. Samhället växer, många nya bostäder byggs och nya människor flyttar till vårt samhälle. Vi är en dubbelansluten församling, Equmeniakyrkan och Alliansmissionen. I samhället finns också Pingstkyrkan och Svenska kyrkan, vi har ett gott samarbete och även med övriga kyrkor i Dalen.

I församlingen är vi ca 270 medlemmar. Kyrkan ligger mitt i centrum. Som ungdomsledare har du möjlighet att lära känna både barn, ungdomar och ideella ledare. Vi är en församling som tycker att barn- och ungdomsarbetet är en viktig del av församlingens arbete.

Vår vision är:

”Vi vill vara en öppen, växande kyrka för alla där Jesus Kristus är Centrum”

Vi söker dig som:

  • vill arbeta aktivt med barn och ungdomar i vår församlings verksamheter
  • vill berätta om Jesus för våra barn och unga
  • vill vara en aktiv del i Gudstjänstlivet och en förebild för våra barn och ungdomar
  • längtar efter att få utvecklas i din egen tro och stötta andra i deras
  • har ett driv att planera och genomföra idéer

Vi värderar personlig lämplighet högt. Det är positivt med erfarenhet av ideellt församlingsarbete och vi ser gärna att du gått bibelskola.

De verksamheter som vi i dagsläget bedriver regelbundet är söndagsskola, scout, tonårsarbete med närliggande församling, konfirmationsundervisning, bönegrupp och lovsångsteam. Samarbete med skolorna på orten.

Din roll i vårt barn- och ungdomsarbete blir både att vara en del i verksamheterna och arbeta samordnande. Du deltar i personalens veckomöte och planering, vi har två pastorer anställda.

Vi vill gärna forma tjänsten tillsammans med dig utifrån dina gåvor och intressen. Tjänsten är 100 % och tidsbegränsad anställning enligt överenskommelse. Tillträde augusti 2024.

Låter det här intressant? Skicka din ansökan med CV och personligt brev till ordförande, eva.berntsson@tabergsmissionskyrka.se senast den 1 augusti 2024. Intervjuer kommer att ske löpande.


Har du frågor? Hör av dig till personalansvarig Linda Andersson tel 0705-79 83 61

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdatum
2024-08-01
Region
Öst
Kategori
Ungdomsledare
Anställningstyp
Heltid, Särskild visstidsanställning
Placering
Jönköping

Har du frågor?

Vänligen kontakta:

Linda Andersson

Personalansvarig

0705-79 83 61