Equmeniakyrkan Hässelby söker ungdomsledare

Kom och var del av vår gemenskap i Equmeniakyrkan Hässelby! Här finns ett härligt gäng ideella ledare och många deltagare i barnmusik, scouting, gaming, konfirmation, tonår, unga vuxna och middag & bön, men vi vill nå ännu fler. Vi har en heltidsanställd pastor och vi söker nu en ungdomsledare på 50–75 % som utifrån sina gåvor och intressen vill:

  • dela din tro på Jesus med barn och unga, både i kyrkan och där ungdomar hänger
  • leda och planera aktiviteter tillsammans med ideella ledare i grupper som tonår, gaming, konfirmation och unga vuxna
  • möta unga i deras sökande och bjuda in till aktiviteter, andakter och gudstjänster
  • stötta och uppmuntra våra ideella ledare
  • utveckla gudstjänster för att ännu mer inkludera barn och unga

Du som söker har redan varit ledare för barn eller ungdomar. Du är driven och kan arbeta både självständigt och som del av en ledargrupp. Om du dessutom gått en ungdomsledarutbildning, bibelskola eller annan relevant utbildning, eller om du kan leda lovsång eller på annat sätt använda musik som arbetsverktyg, är det ännu bättre. Stora delar av arbetet utförs på kvällar och helger. Vi kan erbjuda tjänstebostad i Hässelby.

Frågor och ansökan skickas till Mikael Skaghammar (mikael.skaghammar@gmail.com, 070-716 47 99) eller Karin Ahlgren (karin@fasetta.se, 070-489 65 52). Vi intervjuar löpande och du kan börja 15 augusti eller efter överenskommelse.

Sista ansökningsdatum
2024-08-15
Region
Stockholm
Kategori
Barn & ungdom, Ungdomsledare
Anställningstyp
Deltid
Placering
Hässelby

Har du frågor?

Vänligen kontakta: