Välkommen till Kanalkyrkan Sandviken! Vi söker medarbetare med inriktning barn-ungdom-unga vuxna!

Vi söker dig med tidigare erfarenheter av ledarskap och intresse av ungdomsarbete i församling. Vi vill ge dig utrymme att vara kreativ och utvecklande och lära nytt tillsammans. Du är van vid nätverkande och att knyta kontakter  i olika åldrar.

Kanalkyrkan arbetar diakonalt utåtriktat, med människor av olika bakgrund. Vårt nuvarande ungdomsarbete bygger på scout, med möjlighet att gå vidare i tonår och unga vuxna. Vi har en god förankring i samhället med kompetens och tillgängliga resurser att kunna utveckla och pröva nytt.

Vi behöver förstärka genom stöttning och deltagande i befintlig verksamhet, men också genom att gå vidare med utveckling och nya arbetssätt. Vårt mål är att bli än mer ledande lokalt och regionalt genom vårt sätt att finnas till för barn och unga i vår kommun och region.

Du kommer att ingå i ett team med pastor, diakon och musikansvarig. Vi söker samverkan med region mitt och har satt din tjänst på 50% för att möjliggöra detta. På sikt finns goda resurser till utökning, om projektet skulle falla väl ut. Vi tillämpar provanställning 6 månader.

Ansökningar hanteras löpande

Kontakta: Fredrik Björk 0702-27 14 97 eller Curt Svahn 0725-23 71 20

För personalen: Hans Andreasson 0702-32 43 98

Region
Mitt
Kategori
Barn & ungdom, Equmenia
Anställningstyp
Placering
Sandviken