Vi söker en ungdomsledare med hjärta för barn och ungdomar!

Vill du vara med och ta ansvar, leda och forma vårt barn- och ungdomsarbete i Andreasförsamlingen Fjällstugan i Jönköping?

Vår församling

Vi är en församling med cirka 450 medlemmar, där flertalet är unga eller mitt i livet. Vi har ett stort antal barnfamiljer i församlingen och alla barn, tonåringar och ungdomar utgör en stor och mycket viktig utmaning inför framtiden.

Både församlingen och Equmenia Fjällstugan vill målmedvetet arbeta för att människor ska: finna en tro, växa, leva och dela sin tro med andra. I vår församling utgör arbetet bland barn och unga en viktig del, något som vi verkligen vill prioritera och satsa på, och därför söker vi nu en ungdomsledare som vill gå in i arbetet bland barn och unga.

Om tjänsten

Vår önskan är att du i din roll som ungdomsledare ska vara en relationsskapare med främst barn och ungdomar som finns i vår närhet. Att du har en personlig tro på Jesus ser vi som självklart, men vi önskar också att du kan ta ansvar och samtidigt har förmågan att planera, genomföra och reflektera över de olika verksamheter som ingår i Equmenia. Tillsammans är ett ledord för hur du vill arbeta och då i samarbete med övriga ledare och anställda.

Utifrån dina gåvor och intressen hittar vi ett fokus i din tjänst som också möter de behov som finns i vårt arbete. Grundstenarna i vårt arbete är för närvarande söndagsskola, scoutverksamhet, tonår, konfirmation och barnkörer.

Kontakt

Du som känner att denna tjänst passar din talang och ditt hjärtas puls är välkommen att kontakta oss:

Läs mer om vår församling och tjänsten här: www.fjallstugan.se/ungdomsledare/

Skicka din ansökan via e-post till: bertil.svensson@equmeniakyrkan.se

Vi vill ha din ansökan senast söndagen den 16 april.

Tillsättning 1 aug 2023 eller efter överenskommelse. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%.

Sista ansökningsdatum
2023-04-16
Region
Öst
Kategori
Barn & ungdom, Ungdomsledare
Anställningstyp
Heltid, Tillsvidareanställning
Placering
Jönköping