Vi söker en ungdomsledare med hjärta för barn och ungdomar!

Vill du vara med och ta ansvar, leda och forma vårt barn- och ungdomsarbete i Andreasförsamlingen Fjällstugan i Jönköping?

Vår församling

Vi är en församling med cirka 450 medlemmar, där flertalet är unga eller de som står ”mitt i livet”. Vi har ett stort antal barnfamiljer i församlingen och alla barn, tonåringar och ungdomar utgör en stor och viktig utmaning inför framtiden.

Både församlingen och Equmenia Fjällstugan vill målmedvetet arbeta för att människor ska: finna en tro, växa, leva och dela sin tro.

I vår församling utgör arbetet bland barn och unga en viktig del, något som vi verkligen vill prioritera och satsa på, och därför söker vi nu en ungdomsledare som vill gå in i arbetet bland barn och unga.

Om tjänsten

Vår önskan är att du i din roll som ungdomsledare ska vara en relationsskapare med främst barn och ungdomar som finns i vår närhet. Att du har en personlig tro på Jesus ser vi som självklart, men vi önskar också att du kan ta ansvar och samtidigt har förmågan att planera, genomföra och reflektera över de olika verksamheter som ingår i Equmenia. Tillsammans är ett ledord för hur du vill arbeta och då i samarbete med övriga ledare och anställda.

Utifrån dina gåvor och intressen hittar vi ett fokus i din tjänst som också möter de behov som finns i vårt arbete. Grundstenar i detta är Himlatoppen (söndagsskola), barnmusik, scoutverksamhet, tonår, konfirmation och barnkörer.

Du kommer att ingå i ett medarbetarteam som i nuläget består av två pastorer Ebbe Andréasson, församlingsföreståndare och Daniel Sander, pastor med inriktning mot Equmenia. Övriga anställda är barn- och ungdomsledare Veronica Norrby samt vår församlingsmusiker Anna Lennartsson.

Kontakt

Du som känner att denna tjänst passar din talang och ditt hjärtas puls är välkommen att kontakta oss:

Sofia Einarsson (församlingens ordförande), 073-09 12 305

ordforande@fjallstugan.se

Bertil Svensson (församlingens ordförande), 076-50 53 190

bertil.svensson@equmeniakyrkan.se

Ebbe Andréasson (församlingsföreståndare), 073-64 257 85 ebbe.andreasson@fjallstugan.se

Johannes Gustafson (Equmenia Fjällstugans ordförande), 076-63 20 603, johannes.gustafson@telia.com

Skicka din ansökan via e-post till: bertil.svensson@equmeniakyrkan.se

Vi vill ha din ansökan senast fredagen den 30 april

Anställning: Tillsvidare, 100%

Läs mer på församlingens hemsida: www.fjallstugan.se/rekrytering

Se alla lediga tjänster

  • Sista ansökningsdatum 2021-04-30
  • Region Öst
  • Kategori Equmenia, Ungdomsledare
  • Anställningstyp Heltid, Tillsvidareanställning
  • Placering Jönköping