Vi söker en ungdomsledare/pastor till Andreaskyrkan, Mjölby

Jesus sa: ”Låt barnen komma hit till mig” (Mark 10). Han menade inte bara att de är ett exempel för hur vi ska vara gentemot Jesus: Öppna och formbara. Han såg även att barnen är vår framtid, vårt hopp.

Andreaskyrkan i Mjölby har förstått att barnen är vår framtid och att de tillhör Jesus. Vi har en stor barn- och ungdomsverksamhet med Scout, Tonår, Konfirmation och olika musikgrupper (Barnkören tillsammans med Pingstkyrkan). Vi har många ledare som brinner för sin uppgift. Eftersom vår förra ungdomspastor har gått vidare till nya utmaningar söker vi nu efter en ny kraft som kan inspirera och vägleda ungdomarna. Vill du vara med på vår resa?

Vi söker en ungdomsledare som är duktig på att skapa relationer med barn och ungdomar och som har utbildning som ungdomsledare i kristen verksamhet eller redan är utbildad ungdomspastor. Vi hoppas även att du är strukturerad och kan hjälpa ledarna med en del administrativa sysslor samt vara en sammanhållande kraft. Om du vill, ser vi gärna att du medverkar i våra gudstjänster, t ex med predikan eller inspiration, och att du är med och utvecklar vårt arbete framåt.

Tjänsten och arbetsuppgifterna kommer att anpassas efter vem du är, vad du kan och vill. Det viktigaste är du som person, din relation med Gud och hur vi kan knyta ihop detta med de grupper och ledare som finns idag.

Vi tänker oss en tjänst på cirka 75% – 100%, baserat på vad som passar dig. Vi vill naturligtvis rekrytera dig så fort som möjligt, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

För frågor hänvisar vi till:

Kristina Post, ordf. i Andreasförsamlingens Ungdom AFU, kristina.musik@gmail.com, 073 058 17 44

Daniel Carlsson, ledare för tonår, daniel.carlsson@liudaniel.carlsson@liu.se.se, 070 089 66 48

Marie Rosén, församlingens pastor, marie.rosen@andreaskyrkan.nu, 076 048 09 08

Se alla lediga tjänster

  • Region Öst
  • Kategori Pastor, Ungdomsledare
  • Anställningstyp Deltid, Heltid
  • Placering Mjölby