Vretstorps Frikyrkoförsamling söker Pastor ca 75%

Vretstorps Frikyrkoförsamling består av drygt 60 medlemmar och är en helt ekumenisk församling som tillhör både EFK och Equmeniakyrkan. Vi bedriver vår verksamhet i Kristallkyrkan som ligger mitt i samhället.

Vretstorp är en växande gammal bruksort med ca 1000 invånare som ligger utmed E20 och västra stambanan i Hallsbergs kommun. Här finns förskola, skola, aktiv idrottsförening, stor ICA och pizzeria mm.

Gudstjänsten och arbetet med barn/ungdomar/unga familjer är viktigt för oss och något vi önskar prioritera även framåt. De senaste åren har vi berikats med nysvenskar och har tillsammans med Svenska Kyrkan och Internationella föreningen verksamhet i våra lokaler. Det finns ett bra kontaktnät med andra föreningar i bygden och vi har ett gott samarbete med Svenska Kyrkan och vår grannförsamling i Östansjö. Vi vill vara en öppen kyrka för alla mitt i byn.

Nu söker vi dig som vill anta utmaningen att utveckla församlingen tillsammans med oss. Tjänsten vill vi utforma tillsammans med dig som söker och det viktigaste för oss är vem du är och vad du brinner för.

Välkommen med din ansökan! Vi kommer att behandla ansökningarna löpande så skicka din ansökan snarast.

Läs gärna mer på www.kristallkyrkan.se.

Kontaktperson; Lena Gunnarsson, ordförande 0707-27 20 86

Skicka ansökan helst via e-post till info@kristallkyrkan.se eller post till Kristallkyrkan, att: Lena Gunnarsson, Parkgatan 1, 694 50 Vretstorp

Välkommen!

www.hallsberg.se

www.vibyforsamling.se

www.backsjokyrkan.se

www.vretstorpbyalag.se

www.laget.se/VretstorpsIF

www.vibybygden.se

Vretstorps Frikyrkoförsamling, Parkgatan 1, 694 50 Vretstorp, www.kristallkyrkan.se, info@kristallkyrkan.se

Region
Svealand
Kategori
Pastor
Anställningstyp
Deltid
Placering
Vretstorp

Har du frågor?

Vänligen kontakta:

Lena Gunnarsson

ordförande

0707-27 20 86