BARN OCH FAMILJ

Spagettikyrka

Välkommen du som längtar efter mindre stress och vardagspussel och desto mer efter färdiglagad mat, gemenskap, lek och pyssel. Ta med familj, vänner och bekanta och kom och ät spagetti till självkostnadspris! Torsdagar kl. 17.00-19.00 i Equmeniakyrkan Lerkil. 

Kvällen avslutas med ljuständning i kyrkan för den som vill.

Här finns mer information: SPAGETTIKYRKA-15

Scout

Scouterna är äventyr på riktigt! I Scouterna hittar du både utmaningar och nya kompisar, oavsett var du bor eller hur du gammal du är. Här kan du uppleva äventyr i naturen, upptäcka nya sätt att lösa problem eller bara ha kul tillsammans medan vi utforskar världen.

Visst är du sugen på att vara med? Scouterna här i Lerkil vänder sig till dig som är 8 år och uppåt (årskurs 2 och uppåt). Vi ses torsdagar kl 18:00 – 19.30  i Equmeniakyrkan Lerkil. Höstterminen 2020 drar igång den 3/9. Om du eller ditt barn är intresserad av att vara med får ni gärna höra av er till karl.hylen@equmeniakyrkan.nu. Det gör det enklare för oss att planera och göra det till en sådan bra verksamhet som möjligt. Om du inte anmält dig innan är du självklart välkommen att bara dyka upp också!

Hoppas vi ses, torsdagar, 18:00-19.30, Equmeniakyrkan Lerkil!

Öppen förskola

I samarbete med Vallda kyrka har vi öppen förskola för dig som är mellan 0 och 6 år. Ta med dig en vuxen och kom och häng med oss!

Torsdagar kl. 9.00-12.00 träffas vi i Equmeniakyrkan Lerkil. 
Sångstund kl. 10.00, därefter fika, lek och pyssel.

På fredagar träffas vi i Vallda kyrka kl. 8.30-11.30. 
Sångstund 9.30, därefter fika, lek och pyssel.

Välkomna!  

Equmenia är Equmeniakyrkans barn- och ungdomsarbete. Equmenia har sin grund i den kristna tron och erbjuder barn och unga att upptäcka mer av vem Jesus är. Equmenia vill även lägga en grund för att tron på Jesus leder till handlingar som blir till välsignelse för andra. Det är därför som Equmenia finns till.

Equmenia består av cirka 400 lokala föreningar med 19 300 medlemmar över hela Sverige. Varje vecka träffas ledare, barn och ungdomar i en mängd olika aktiviteter som innebandyträningar, scoutkvällar och bönegrupper. Genom aktiviteterna kan Equmenia bli en plats där deltagarna blir sedda och får möjlighet att växa i gemenskap med varandra och Jesus.