Församling vid havet – lördag 1 juni

Lördagen den 1 juni är du välkommen på en församlingsdag – föra alla åldrar – i Göteborgs skärgård. Vi kommer hålla till i Equmeniakyrkan Nimbus som ligger på Öckerö alldeles intill havet. Det blir god mat, samtal, roliga gruppaktiviteter och möjlighet till beachvolley, promenad, lek vid lekplats, bad och glass. Vi avslutar dagen med en kvällsgudstjänst i Nimbuskyrkan. Helt enkelt en perfekt dag att lära känna nya människor i vår gemenskap.

Kostnad: 250 kr för vuxen och 100 kr för barn. (Det ingår två lagade mål och två fika)

Tider: Vi starar på Öckerö med incheckning och fika kl 10.00 och avslutar dagen med en gemensam kvällsgudstjänst i kyrkan. Vi räknar med att rulla hemåt ca kl 20.30.

Resa: Var och en löser sin egen transport. (Men vi hjälper gärna till att hitta bilplatser vid behov, klicka isf i rutan i formuläret)

Anmälan: Du anmäler dig genom att fylla i formuläret nedan (klicka på länken) och betalar in avgiften till kyrkans Swishnumer (123 312 93 92), senast 19 maj.

Klicka här för att komma till anmälningsformuläret

Om du har frågor kan du kontakta någon i projektgruppen: Johannes Anderklint, Lena Manea, Charlotte Gustafsson, Evelina Bolin, Klara Lindgren, David Linblom eller Johnny Brorsson.

Häng med, det kommer bli en ljuvlig dag!

Välkommen!