Ungdomar i ring som håller sina händer in mot mitten av ringen

Söndagsskola

Söndagar kl. 10-11 utanför kyrkan (inte riktigt varje söndag, se ”Kalender”)

Alla barn från och med att han/hon fyller 4 år, är varmt välkomna att vara med. På Söndagspuls, som vi kallar vår söndagsskola, får barnen uppleva berättelser ur Bibeln eller andra teman genom fysisk aktivitet, lek, sång, musik, teater. I höst kommer det övergripande temat att vara relationer. Vi är utomhus, utanför kyrkan – så kläder efter väder!

Varje söndag samlar vi in en frivillig gåva som kommer att användas till julklappar åt barn på ett barnhem/skola i Pakistan, genom organisationen SABA. Detta har vi gjort andra terminer och det känns fint att få gläda dem även i år. Hoppas många vill vara med och bidra med det man har möjlighet till. (Det går också bra att swisha till 123 312 93 92 och märka med ”söndagsskola”.

Vi följer de rekommendationer som finns rörande Covid-19. Det är viktigt att stanna hemma vid minsta symtom och att ha varit symtomfri de senaste 48 timmarna.

En del söndagar är det ”Gudstjänst för Liten & Stor”, de gångerna har vi ingen söndagsskola utan är med på gudstjänsten istället.