Regionfest – 8 oktober

Observera

Denna text publicerades första gången den 21 september, 2016. Den kan därför innehålla information eller ståndpunkter som är inaktuella. Den finns tillgänglig på hemsidan för arkivändamål.

Bibeln – berätta dela leva
EN LÖRDAG FÖR BARN & VUXNA

En lördag som vill ge fördjupning och inspiration in i våra lokala sammanhang. I år blir det dessutom extra satsning på att barnfamiljer ska få en bra dag! Vi vill inspirera till bibelundervisning och bibelberättande, vi lär oss att hitta nya vägar att levandegöra de texter som är vår gemensamma kraftkälla. Dessutom utmanas vi att vara en kyrka där vi alla kan vara små och där vi liknar Jesus – tillsammans! Eftermiddagen är uppdelad i tre spår och dagen avslutas med att fira gudstjänst tillsammans med ungdomarna som är med på Tonårskalaset. Kostnad för hela dagen, inklusive mat: 200:-, barn utan kostnad.
Mer information och anmälan till festen senast den 25 september, via hemsidan…

Medverkande

Linda Alexandersson Pastor i Equmeniakyrkan i Arvika och författare till ett flertal böcker som hjälper både barn och vuxna in i Bibeln. Skriver krönikor i Sändaren och i Dagen. Håller i spår 1: Vägar in i Bibeln, om bibelstudier i olika former.

Ulf Bergsviker Pastor och teolog, lärare på THS. Leder oss in i samtal om att vara församling, att likna Jesus – tillsammans. Ulf är uppväxt i Luleå, och inspirerade regionens medarbetare på medarbetardagarna i våras. Håller i spår 2: Dessa mina minsta…

Messy Church Barnen får träffa Linda Alexandersson på förmiddagen. Efter lunch bjuder vi in barn och föräldrar till spår 3, Messy Church, en gemensam upplevelse av en bibelberättelse, ett rörigt och upplevelserikt sätt att jobba med Bibeln. Gunilla Landin m.fl. ansvarar. Anna-Lena Nilsson, Piteå, medverkar med dockteater.

Anmälan senast 25/9…

Har du tonåringar hemma så tips om ungdomslägret i Andreaskyrkan som pågår samtidigt som regionsdagen.

länk till lägret: http://equmenia.se/kalender/tonarskalaset/