Hemavan 2018

Observera

Denna text publicerades första gången den 22 juni, 2018. Den kan därför innehålla information eller ståndpunkter som är inaktuella. Den finns tillgänglig på hemsidan för arkivändamål.

Luleå Missionskyrka och Equmenia bjuder in till läger för alla åldrar.

När?
Avresa kl 17 torsdagen den 16/8 med gemensam buss, påstigning Luleå busstation och Trolltjärn Bergnäset. Lägret avslutas på söndag den 19/8 med hemresa efter lunch.

Var?
Vi håller till på Hemavan fjällstation som ligger vackert beläget i Hemavan. Gården är utrustad med rum i vandrarhemsstandard, lekhall och sällskapsytor. Vi har helpension med frukost, lunchpaket, middag och fika.

Hur?
Vi möts under kravlösa former med gemenskapen i centrum. Vi försöker skapa ett program där alla åldrar skall kunna välja på passande aktiviteter i fjällmiljö. Klas Johansson från Equmeniakyrkan håller i undervisningen utifrån Apostlagärningarna.

Avgift
Lägret finansieras med gåvor och lägeravgifter. Mat och lokaler, samt resa kostar 500 kr per barn och 1500 kr per vuxen, men vi vill inte att avgiften ska vara ett hinder för att delta. Därför är lägeravgiften rekommenderad och den summa du vill bidra med betalas in på bankgiro 978-5338, SWISH 1234512000 (märk betalningen ”Hemavanläger”) Du som har möjlighet kan genom att betala något mer hjälpa någon annan att komma med

Ta med
Kläder för uteaktiviteter i fjällmiljö, sänglinne, handduk, hygienartiklar, inneskor, bibel, matsäck för bussfärd.

Frågor:
Maila: andre.missionskyrkan@gmail.com

Anmälan:

Anmälan stängd. Ring Andre för att se om det finns nån plats kvar.