Påskläger april 2019

Observera

Denna text publicerades första gången den 14 oktober, 2018. Den kan därför innehålla information eller ståndpunkter som är inaktuella. Den finns tillgänglig på hemsidan för arkivändamål.

Luleå Missionskyrka och Equmenia bjuder in till Påskläger

När?
Avresa kl 10 lördagen den 13/4 med gemensam buss, påstigning Luleå busstation och Trolltjärn Bergnäset. Lägret avslutas på onsdagen den 17/4 med hemresa efter lunch.
Var?
Vi håller till på Hemavan fjällstation som ligger vackert beläget i Hemavan. Gården är utrustad med rum i vandrarhemsstandard, lekhall och sällskapsytor. Vi har helpension med frukost, lunchpaket, middag och fika.
Hur?
Vi möts under kravlösa former med gemenskapen i centrum. Programmet fokuserar på skidåkning, snölekar, kvällsundervisning och bibelsamtal. Alla åldrar skall kunna välja på passande aktiviteter.
Avgift
Lägret finansieras med gåvor och lägeravgifter. Mat och lokaler, samt resa kostar 1000 per barn och 2800 kr per vuxen (vuxen är från 15 år). Vi vill inte att avgiften ska vara ett hinder för att delta. Därför är lägeravgiften rekommenderad och den summa du vill bidra med betalas in på bankgiro 978-5338, SWISH 1234512000 (märk betalningen ”Hemavanläger”).
Du som har möjlighet kan genom att betala något mer hjälpa någon annan att komma med.
Ta med
Kläder för uteaktiviteter i fjällvintermiljö, skidor, sänglinne, handduk, hygienartiklar, inneskor, bibel, matsäck för bussfärd.
Anmälan
Anmäl via formuläret nedan senast 2/12
Frågor
Maila: andre.missionskyrkan@gmail.com

Anmälan stängd