Vakanspastor Astrid Hällgren

Jag heter Astrid Hällgren och kommer att vara vakanspastor i Luleå Missionsförsamling från vecka 2 2020.

Under åren 1999-2006 tjänstgjorde jag som pastor och församlingsföreståndare i Luleå Missionsförsamling, så varken staden eller församlingen är obekant för mig. Det skall bli intressant att återuppta kontakten med församlingen och också lära känna nya personer i församlingen och församlingens vänkrets.

Efter tiden i Luleå tjänstgjorde jag i Rättviks Missionsförsamling fram till 2012 då jag gick i pension och har bott där till i maj 2019 då jag flyttade tillbaka till Norsjö i Västerbotten. Där är jag född och har växt upp så jag har återvänt till mina rötter.

Det skulle vara intressant om du som läser detta och känner igen mig hör av dig, nu då våra vägar på nytt kan korsas.

Astrid Hällgren