Publicerat 

Mail.equmeniakyrkan.nu

Mail.equmeniakyrkan.nu är den mailtjänst som kan användas av användare i Repet och för församlingar som vill ha en officiell mailadress.

Webbinloggning

Du kan logga in via hemsida till din epost, länk till: Webbmail
Läs mer i ”Lathunden om personliga inställningar” om du använder webbinloggningen!

Det enklaste är att läsa av din epost via mobiltelefonen, datorn och surfplattan.  Du använder ett epostprogram, lägger upp ditt konto och sen kan du hämta och sända din epost. Du kan inte förlora dina mail utan de lagras i ditt epostkonto och samma epost meddelande kan hämtas både i datorn, i mobiltelefonen eller i surfplattan. Lösenord kan inte ändras av användaren.

Support

Här finns det olika manualer för att lägga upp ett imap konto:
I Android
I IOS (Iphone, Ipad)
I OS10 Mac
I Outlook
I Mail (Windows 10)
I Thunderbird

Sända vidare eposten

Du kan sända vidare eposten från mail.equmeniakyrkan.nu till en egen epostadress.
lathund-skicka-vidare-mail (PDF)

Personliga Inställningar webbmail

Om man använder webbmailen behöver du första gången du loggar in eller senare gå in och redigera dina personliga uppgifter. Du måste registrera din mailadress mm för att kunna skicka och få mail.
Lathund ändra personuppgifter i webbinloggning

Om du har frågor  hänvisar vi till vår support, mailadmin@equmeniakyrkan.nu.

Personlig epostadress

Alla användare i Repet skall ha en epostadress i det nya Mail.equmeniakyrkan.nu. Nya användare skall anmäla att du önskar en epostadress. Din nya mejladress kommer att bli fornamn.efternamn@equmeniakyrkan.nu. OBS! Beställa en mailadress innebär inte att du får en inloggning i Repet!
Anmäl din nya epostadress här!

Organisationsadress

I den nya epostlösningen kan församling/förening få en generisk adress som kan användas när ni gör utskick från Repet. Adressen kommer att anges som avsändare och eventuella mejlreturer kommer till den adressens brevlåda. Så här kan adressen se ut: xkyrkan@equmeniakyrkan.nu eller xstad@equmeniakyrkan.nu.

Obs! Förvissa er om att ni är eniga om valet av adress – innan ni registrerar den! (Den som registrerar adressen ska antingen var lokal administratör eller förtroendevald).

Anmäl epostadressen här!