Medarbetare i Region Väst

Publicerat 

 

Välkommen till Västkustgården, Equmeniakyrkan i Lerkil för ett dygn av bön och gemenskap tisdagen den 13 november till onsdagen den 14 november 2018. Gården ligger med havet alldeles i närheten och det är enkelt att ta sig dit vare sig du kommer med bil eller åker kollektivt.

Liksom Jesus och hans första lärjungar behövde dra sig undan för bön och gemenskap, så behöver vi som är hans lärjungar och tjänare idag göra det. Equmeniakyrkan region Väst inbjuder därför alla medarbetare till ett dygn av gemenskap, undervisning, samtal, bön, lovsång och god mat.

Vi startar med lunch klockan 12 på tisdagen och avslutar med lunch klockan 12 på onsdagen.

Det blir ett dygn av enkel gemenskap där fokus ligger på bön. Vi får tillsammans under det här dygnet be för världen, för vår kyrka och för varandra. Bönen kommer ske både i mindre grupper och alla tillsammans. Ledare för bönedygnet och retreaten är pastorerna Liselotte J Andersson och Maria Fässberg Norrhall, Rastplats Överås.

Anmälan kan göras här: https://goo.gl/forms/do6uYEbwrcqIZf1E2  senast 7 november. Kostnaden för bönedygnet är 400 kr. Avgiften faktureras i efterhand. Frågor kan ställas till Liselotte på liselotte.andersson@equmeniakyrkan.se eller 08-580 031 41. Varmt välkommen!