Namntävling nytt medlemssytem

Nytt medlemssytem

Equmeniakyrkan och Equmenia byter till nytt medlemssystem. Men vad ska det heta?

Våren 2024 kommer vårt nuvarande medlemssystem Repet att bytas ut till ett nytt uppgraderat och modernt medlemssystem. Det har stort fokus på att bli mer användbart och vi kommer att lägga till några nya smarta funktioner som församlingar och föreningar har frågat efter, till exempel inloggning med Bank ID. Det kommer också att bli säkrare.

Läs mer om det nya medlemssystemet här >

Men den stora frågan är vad systemet ska heta! Vi har klurat på namn som Repet 2.0 men kommit fram till att det inte är ett jättebra förslag. Därför behöver vi din hjälp till detta!

En jury som består av representanter från Equmeniakyrkan och Equmenias kommunikatörer kommer att välja ut de tre bästa förslagen som går till final på Kyrkokonferensen i Helsingborg. Det kommer att gå att rösta digitalt för de som inte är på plats. Under den helgen koras det vinnande förslaget!

Vinn ett fint pris!

Essential Stove System 2,3L för 2-5 personer.

De tre personer som kommit på de tre bästa namnen kommer att få varsitt Primus-kök (värde 1600kr)!

Essential Stove System är ett allt-i-ett-gaskök som passar utmärkt för matlagning utomhus. Ett stabilt vindskydd med integrerad brännare, två kastruller och en stekpanna utgör ett komplett kit, perfekt för vandringen eller skogsturen. Hela köket monteras enkelt ihop för användning och är klart för matlagning på nolltid.

Tävlingsregler

Skicka in ditt bidrag senast den 15 juni. Juryn består av representanter från Equmenia och Equmeniakyrkan som kommer ta fram finalister till en vägledande omröstning. Beslut kan ej överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Upp till 3 förslag får varje tävlande bidra med. Genom att ange ert namnförslag ger ni oss rätt att använda namnet på systemet. Om samma namn kommer in flera gånger är den som skickat in först som får det eventuella priset. Juryn har rätten att ändra i namnet samt att välja ett annat namn än de inkomna förslagen.