Bön

I vår församling har vi olika samlingar för den gemensamma bönen. Önskar DU få hjälp i förbön för någon situation? Eller önskar du få personlig förbön? Kontakta vår pastor Ingalill Norgren eller maila ditt böneämne till bonitarnsjomf@gmail.com

Morgonbön: varje helgfri vardagsmorgon kl 8.30 i Tärnsjö Missionskyrka

Bön & fastedygn: ett dygn i månaden – den första tisdagen i månaden. Vanligtvis har vi 4 bönesamlingar i fastedygnet; inledande bönesamling kl 18.00 på tisdagen, samt på onsdagen kl 8.30, 12.00 och avslutande bönesamling kl 18.00.

Bönegrupper: vi har flera bönegrupper i vår församling som träffas varannan vecka. Kontakta vår pastor Ingalill Norgren tel 0292-50041 om du är intresserad av att vara med i en bönegrupp.

Stafettbön 12timmarsbön eller sk 12-1 bön: Under 7 veckor i följd i höst, så ber vi 12timmar under ett dygn för situationen i vårt land och vår bygd. Man anmäler sig för att ta ansvar för bönen under en eller fler timmar. Se vår kalender på hemsidan för aktuell uppdatering. Efter dessa 7 veckor så omprövar vi hur vi går vidare med stafettbönen under hösten.

Helgsmålsbön – be där du är för frälsning i vår bygd lördagar kl 17.55-18.00. Tillsammans stannar vi upp där vi är just vid den tiden och förenas i bön för frälsning för vår bygd!

Välkommen att vara med och be tillsammans med oss!