Kör

Kom med och sjung gospel!

Hela hösten 2019 och våren 2020 har det varit gospelsång varannan torsdagskväll i Österledskyrkan. Under våren har vi coronaanpassat och några kommit till kyrkan och andra har varit med på videolänk. Körledare är Ed Thomas som tidigare lett kören Abundant Joy i Uppsala. Kostnadsfritt förutom fikapeng.

Den 28 maj var det terminsavslutning utomhus i Österledskyrkans trädgård.

Gospelövningarna fortsätter hösten 2020. Du som inte varit med tidigare är varmt välkommen! Kostnadsfritt förutom fikapeng.

Första övningen blir torsdagen den 3/9 och sedan varannan vecka. Det blir sång på gudstjänsten söndagen den 15/11 kl 11. Samlingstid bestäms senare. Vi övar lördagen den 14/11 kl 10-15.30. Var och en ordnar lunch på det sätt man önskar. Preliminärt har vi också bokat söndagen den 13/12 för medverkan på gudstjänst. Välkommen!

Hör av dig till musikledare Tryggve Palmquist. Mejl tryggve.palmquist@osterledskyrkan.se

Vårens musikgudstjänst Till jordens yttersta gräns är tyvärr inställd. Sångerna finns på equmeniakyrkans webbsida för lyssning och nedladdning. Scrolla ner en bit så hittar du stämövningsfilerna. Vill du ha noterna så hör av dig till Tryggve Palmquist.

Körhelg oktober 2020

Den 9-11 oktober kommer Stefan Jämtbäck och sjunger med alla som vill vara med i en projektkör. Tanken är att öva på fredagskvällen från kl 18 och på lördagen. På söndagen sjunger vi några sånger i gudstjänsten. Alla varmt välkomna! Du som är ny kom gärna med!

Gudstjänster från Österledskyrkan våren 2021

Våren 2021 ska det spelas in  fyra gudstjänster från Österledskyrkan som ska sändas i Sveriges television. Vi hoppas att Österledsgospel kan medverka i en av dem. Inspelningen blir preliminärt helgen efter påsk.

Tryggve Palmquist,
musikledare i Österledskyrkan
Mejl tryggve.palmquist@osterledskyrkan.se
tel 018-32 78 30 eller 073-50 60 838

Tryggve Palmquist

Tryggve Palmquist

Bild från congerdesign från Pixabay.

Bild från congerdesign från Pixabay.