Platsannons ungdomsledare

Vi söker Ungdomsledare på 50 – 100%

Vi söker dig som tillsammans med vår Församlingsföreståndare kan leda barn- och ungdomsarbetet och medverka till att fler unga får upptäcka den kristna tron i vår bygd. I uppdraget som ungdomsledare önskar vi en delaktighet i bland annat; gudstjänster, konfirmationskurser, tonårskvällar, scoutarbete samt idrottskvällar i samhällets sporthall.

Vi som församling vill …

  • Stärka och fördjupa relationen till Gud
  • Dela med oss av en varm, öppen och ärlig gemenskap där alla känner sig välkomna
  • Verka för att fler människor kommer till tro på Jesus

Vi är en aktiv församling med ca 135 medlemmar. Det finns både gamla, unga och många barnfamiljer. Våra gudstjänster är välbesökta och det finns en andlig längtan och förståelse för olika uttrycksformer.

Församlingen har bl.a. samtalsgrupper, ett rikt sång-/musikliv och en organiserad hembesöksgrupp. Vårt barn- och ungdomsarbete innefattar söndagsskola, barnkör, scout, idrott, ungdomskvällar och konfirmationsarbete. Vi har en god gemenskap och ett gott förtroende i samhället.

Östervåla är ett samhälle 50 km nordväst om Uppsala med ca 3000 invånare. I Östervåla finns det förskolor, låg-, mellan- och högstadium, vårdcentral, apotek, bibliotek och en stor aktiv idrottsförening m.m. Det finns bra motionsmöjligheter med elljusspår och gym och även bra bussförbindelser till Uppsala.

Vill du veta mer om tjänsten så kontaktar du Föreståndare i församlingen,
Samuel Wångehag, på mobilnr: 070-797 04 05.

Välkommen att skicka din ansökan, med CV och personligt brev, via e-post till:
samuel.wangehag@equmeniakyrkan.nu

Vi handlägger ansökningarna efter hand. Tillträde efter överenskommelse.

platsannons-undomsledare