Pastor och församlingsföreståndare i Equmeniakyrkan , Motala

” Vår stad ligger vid Nordens största insjöbad, en 6 km lång och vacker sandstrand, Varamon. Staden är nästan helt omgiven av vatten. Vättern i väster, sjön Boren i öster och med Göta Kanal som förbinder dem båda.
Vid Varamostranden har vår församling byggt ny Kyrka: Furulid Equmeniakyrkan. Den invigdes  på riktigt nu den 1/9-19 och vi är glada och stolta över detta. En fantastisk plats att få bygga och börja arbeta på. Församlingen har en lång tradition på Furulid då vi förut hade vår sommarkyrka där under massor av år. Församlingen driver också camping och café som expanderar för varje år och som är fullbelagd i princip från juni- september.

Vi står, från november i år utan pastor. Vår önskan och bön är att någon vill komma och arbeta med oss. En fantastisk möjlighet att få vara med och forma det här nya. Att få vara med och bygga broar till människor i olika åldrar som väljer att söka upp och besöka vår kyrka.
Känner du att den här informationen väcker en nyfikenhet hos dig så är du som utbildad pastor varmt välkommen att höra av dig för mer detaljerad information. Vi söker också en deltidspastor, kanske diakon för barn, unga och familjer.  Arbetet bland barn och unga känns mycket viktigt för oss i nuläget.
Skicka ett mail eller ring!  Tveka inte utan hör gärna av dig!”

Maila församlingen info@equmeniakyrkanmotala.se eller ring 070-868 92 60 och fråga efter vår ordförande och sammankallande i rekryteringsgruppen Kenny Augustsson.