Publicerat 

Praktisk information

Kistamässan_okt_2014_750

Vägbeskrivning

Det är lätt att ta sig till Kistamässan med buss, tunnelbana, pendeltåg eller bil. På kistamassan.se hittar du vägbeskrivning under fliken Besök oss, där finns även information om parkering. Önskar du åka kollektivt kan du besöka SL:s resecenter, Pressbyrån eller 7eleven, där kan du köpa ett kort som du laddar med pengar och sedan använda som biljett på buss, tunnelbana och pendeltåg. På SL:s hemsida ww.sl.se kan du lätt söka efter den snabbaste vägen till Kistamässan eller till det kvällsevenemang du vill besöka. SL ha även en lätthanterlig app att ladda ner.

Logi

I samma byggnad som Kistamässan ligger Scandic Victoria Tower där kan du bo för ett rabatterat pris, 890 kr för enkelrum och 990 kr för dubbelrum per natt. I Sollentuna en station bort med pendeltåget alternativt 10 minuter med bil ligger Scandic Star, där får man dubbelrum utan extra kostnad, 890 kr per natt. När du bokar hotellrum använd då bokningskoden BEQU040516. Boka ditt hotellrum på Scandic så snart som möjligt för att säkra upp ett rum på det hotell du önskar innan de tar slut!

Fika

Kaffe eller te med tilltugg ingår i konferensavgiften och kommer serveras 10:00–11:00 och 14:00–15:30. Ditt deltagarkort gäller som betalning.

Restauranger

I Kistamässan finns det en lunchrestaurang som är öppen 11.30-14.00. Här hämtar du din lunch om du köpt till matpaketet i samband med din anmälan (det står då MAT på din namnskylt), men det går även bra att köpa lunch på plats.

Meny
Torsdag – Quornfärslasagne
Fredag – Kokt lax med dillhollandaise och kokt potatis
Lördag – Thaigryta med röd curry och bastmatiris

Kistamässan har även en bistro där det säljs lättare mat. Mellan 16.00-18.00 säljer de soppa, till de som vill ha ett matigare mellanmål innan kvällsgudstjänsten. Bistron har öppet 8.00-19.30 torsdag-fredag och 8.00-18.00 på lördag.

Lilla cafét säljer frallor, bullar, kaffe med mera och har öppet 8.00-19.30 alla dagar.

Efter mötet vid 19.30 på torsdag och fredag säljs det Togo-påsar. En påse med baguette, choklad, banan och dricka som man kan ta med sig om man ska vidare till ett kvällsevenemang.

Du hittar även restauranger utanför mässan och i Kista Galleria, ca 10 minuters promenad bort.

Garderob

I Kistamässan finns det tillgång till en bemannad garderob. Det kostar 20 kr att hänga in sin jacka och 20 kr att hänga in sin väska. De tar emot både kontanter och kort.

Introduktion för ombud

Vill du veta hur förhandlingarna går till, vad ett påverkanstorg är för något, hur presidiets ordförande arbetar, hur du gör din röst hörd på bästa sätt? Då är introduktionen för ombud rätt ställe att vara på! Välkommen torsdag 8:15-9:15 i sal M12.

Bildarsamfundens årsmöten

Fredag 6 maj håller de tre bildarsamfunden årsmöte 15.30–17.00.
Svenska Missionskyrkan – M12 (förhandlingssalen)
Svenska Baptistsamfundet – E4 (konferensavdelningen)
Metodistkyrkan i Sverige – E8XL (konferensavdelningen)

Spa för själen

Välkommen till Spa för själen, ett rum för stillhet, vila och eftertanke. Spa för själen hittar du i lokal E10 längst bort i konferensdelen. Tider då rummet är bemannat för förbön kommer finnas på dörren till lokal E10.

Småbarnsrum

För föräldrar med barn under 4 år finns det ett småbarnsrum i lokal M3. Här finns möjligheten att se förhandlingarna via webbsändning samtidigt som barnen leker.