Publicerat 

Repet, statistik och arkiv

Repet Matrikel: Logga in härRepet: Logga in här
x 

Equmeniakyrkan erbjuder församlingar/föreningar ett medlemshanteringssystem som heter Repet. Det är gratis att använda systemet. Läs mer
Repet går att administrera från vilken dator som helst som har Internet Edge, Mozilla Firefox, Safari och Google Chrome. Om man har en äldre eller en helt ny version av webbläsare.

Driftstatus
Måndagen den 2 december kan det uppstå störningar gällande vår hemsida och inloggningen till Repet.

Matrikel för församlingar och föreningar
Matrikeln fungerar på olika sätt för föreningar och församlingar.

Förening
Era ledare kan använda matrikeln för att sköta närvaron i mobilen. Läs mer på våra hjälptexter eller hör av er till oss för om ni har frågor.

Församling
Du som är medlem i en församling ansluten till Repet får en digital matrikel gratis. Allt du behöver göra är att gå till https://repet.eu/matrikel och skapa ett konto. I Repet-matrikeln hittar du adresser och telefonnummer till alla medlemmar och anställda i församlingen.
Förutsättningen för Repet-matrikeln är att församlingen använder församlingsboken i Repet.

Statistik
I början av varje år samlar vi in statistik från föreningar som församlingar i Sverige. Statistiken är ett underlag för ansökan om stadsbidrag och innebär att Equmeniakyrkan kan stödja ekonomiskt regionerna som lokala församlingar.

Redovisning av enkäten om repets funktionalitet
Här kan du läsa om resultatet av den enkät som vi sände ut under våren 2018. 419 användare har medverkat i enkäten.
Ladda ner och se resultatet

Arkiv
Equmeniakyrkan (fd Gemensam Framtid) har en historia som sträcker sig tillbaka till 1800-talet. Kyrkan har trots sin blygsamma ålder ett av Sveriges rikaste arkiv, där material och information finns från hela världen.De tre bildarsamfundens arkiv finns på olika platser. Svenska Baptistsamfundets arkiv och samlingar finns på Betel folkhögskola i Bromma. Metodistkyrkans och Svenska Missionskyrkans arkiv förvaras hos Svenska Missionskyrkans arkiv i Stockholm. Arkivhandlingar från Svenska Missionskyrkan och Metodistkyrkan i Sverige finns även på Riksarkivet. Svenska Missionskyrkans arkiv har även ansvar för Teologiska Seminariets arkiv.