Publicerat 

Repet Support

Alla användare i Repet har möjlighet till support inne i Repet.
klick-support-1

Längst ner på varje sida i repet har du texten ”Support © Equmeniakyrkan 2007 – ”, om du klickar på ordet support kommer du till supporten i Repet. Där finns det olika mappar med blanketter, lathundar och webbutbildning. Webbutbildningen är olika filmer som beskriver ett moment och hur detta utförs, filmerna är 3-5 minuter långa. Allt för att du skall ha nära till support.

Support via mejl och telefon
Repet support via mejl och telefon hjälper dig som är LokalAdmin, Lokal-församlingsföreståndare i församlingen och i föreningen är det E-LokalAdminen. Övriga användare som använder Repet lokalt skall vända sig till sin LokalAdmin som har utbildnings och supportansvar.

Om du behöver support ber vi dig att i första hand använda vårt epostadress info@repet.eu. Behöver du direkt kontakt med vår support under kontorstid (9-16) så kan du ringa 08-580 031 69.
Vi hoppas att du skall få  support på ett gott och bra sätt.

När vi försöker hjälpa dig kan det innebära att vi även använder oss av ett fjärrstyrningsprogrammet TeamViewer. Detta program innebär att vi kan se din dator och hjälpa dig att få bättre och tydligare support.


Använde TeamViewer för fjärrsupport!

 

 

Vi hoppas att du skall få support på ett gott och bra sätt.