Rosengårdskyrkan

Våffelcafé

Våfflor på våffeldagen? Välkommen till Rosengårdskyrkans våffelcafé! Under dagen hittar du förutom våfflor även annat hembakat och hemlagat, gemenskap, lotteri, loppisbord, och möjlighet att bekanta dig med kyrkan och oss i församlingen! Behållningen går till Equmeniakyrkans...

Slottshagskyrkan

Gudstjänst

Välkommen att mötas till gemenskap i gudstjänst och vid fikaborden. Vi fördjupar oss i kyrkoledarbrevet Färdplan i en predikoserie vi kallar Din färdplan med Jesus. Temat denna söndag handlar om vägen vidare. Sara Sjölander predikar och Monica Pettersson leder gudstjänsten. Sebastian Tryggmo och en herrgrupp står för sång och musik.

Rosengårdskyrkan

Småbarnsmys

Vi fikar, leker och sjunger tillsammans. Mysigt värre!

Rosengårdskyrkan

Veckomässa

En nattvardsgudstjänst präglad av enkelhet.

Rosengårdskyrkan

Tonår

Fredagkvällar för dig 13+ Aktiviteten varierar men du får alltid en kul kväll med fin gemenskap!

Rosengårdskyrkan

Gudstjänst på Palmsöndagen

Välkommen att mötas till gemenskap i gudstjänst och vid fikaborden. Vi inleder stilla veckan med att fria palmsöndagen. Fredrik Södertun predikar, Siw Leijon och Eva Cedergren står för musiken.

Rosengårdskyrkan

Småbarnsmys

Vi fikar, leker och sjunger tillsammans. Mysigt värre!

Slottshagskyrkan

Getsemanestund

Vi läser om den sista måltiden och delar den med varandra. "Gör detta till minne av mig". Sara Sjölander, Fredrik Södertun och Sebastian Tryggmo leder oss genom texter, sång och musik.

Rosengårdskyrkan

Långfredagsgudstjänst

Vi firar gudstjänst på långfredagen och uppmärksammar händelserna på korset. Sara Sjölander predikar, Kim Lillskog leder samlingen, Lena Carlsvärd och Lars Thunberg leder oss i sång och musik.

Rosengårdskyrkan

Påskdagsgudstjänst

Kristus är uppstånden! Detta firas med gudstjänst. Kim Lillskog predikar, Sara Sjölander leder gudstjänsten. Sång och musik: Blåsensemble och projektkör under ledning av Lisa Falk.

Prenumerera på kalendern

Du kan prenumerera på kalendern i ditt kalenderprogram, exempelvis Google Kalender eller Outlook och få uppdateringar automatiskt.

När du blir tillfrågad måste du ange följande URL för att prenumerera på alla händelser:

Kopierad!