Gudstjänst i Rydöbruk

OBS! Tiden: 15.00 Petter Bäckman predikar och Brasset spelar. Lisbeth Magnusson leder gudstjänsten som vid vackert väder hålls utomhus! Ta med egen kaffekorg och eventuell stol eller filt.

Equmeniakyrkan i Sennan

Gudstjänst

Inge Mack som tidigare tjänstgjorde i Södra Nissadalen gästar oss och medverkar med predikan.  Agneta Asteberg och Lotta Andersson planerar och leder gudstjänsten. Alexandra Glimbeck sjunger.

Bockalt

Utegudstjänst i Bockalt

Sofie Serholt predikar och Andreas Holgersson leder gudstjänsten. Ta med fikakorg och något att sitta på! Vid regn i Hallsbo.

Equmeniakyrkan i Sennan

Kaffeböner

Höstterminens första tillfälle. Vi läser kommande söndags texter, samtal och ber. Och dricker kaffe! Veckans texter: Amos 5:24, Rom7:14-25 och Matt 21:28-31

Equmeniakyrkan i Sennan

Hur vill vi att framtiden ska se ut?

Cafékväll med lokala företrädare för de olika partierna om frågor och visioner som rör bygdens utveckling och framtid. Samtal i stället för debatt. Kaffe och smörgås. Serveringsgrupp nummer 1.   Arne Joelsson, Per Österberg mfl.  Kvällen arrangeras i samverkan med Samhällsföreningen i Enslöv.

Equmeniakyrkan i Sennan

Gudstjänst med nattvard

Per Österberg predikar. Alfred Majberger spelar. Majken Frömo. Nattvard.

Salt Oskarström

Oskarström Folkets Hus

Konsert med Salt

Äntligen! Det legendariska bandet ”Salt” återuppstår och ger en konsert på Folkets Hus i Oskarström. Steg 1: Reservera din bokning via Doodle-länken nedan genom att kryssa för rutan en gång så att bocken blir grön. Tryck...

Equmeniakyrkan i Sennan

Onsdagspasta och musiksamtal

Kom som du är och när det passar mellan fem och sju. Direkt från jobbet, med barn eller utan, själv eller med en kamrat.  Enkel klimatklok vegetarisk pasta, knäckemacka och kaffe.  För den som stannar till 19.00 - enkel andakt med ljuständning i kyrksalen.  19.15 -...

Equmeniakyrkan i Sennan

Gudstjänst

"Friheten i Kristus" - Josefin Hellström predikar. Medverkan av Agneta Asteberg.

Equmeniakyrkan i Sennan

Kaffeböner

Vi läser söndagens texter, samtalar, ber och dricker kaffe.   

Equmeniakyrkan i Sennan

SagOsångOrientering

Drop-in-start med våfflor och fika. Vi letar ledtrådar, lyssnar, leker och sjunger. Tema denna gång är "Höstglöd"! Anmälan måndag kväll. Avanmnälan vid sjukdom.

Equmeniakyrkan i Sennan

RPG

Alla dessa dagar som kom och gick - Karl-Gunnar Nordanstrand, ordförande i för Västkustens distrikt av RPG gästar oss på höstens första samling. Vi får också veta vad RPG står för. Servering

Prenumerera på kalendern

Du kan prenumerera på kalendern i ditt kalenderprogram, exempelvis Google Kalender eller Outlook och få uppdateringar automatiskt.

När du blir tillfrågad måste du ange följande URL för att prenumerera på alla händelser:

Kopierad!