BARN OCH UNGA

Följ oss gärna på Instagram genom att klicka på länken här ovan 😉

Scout

Barn och unga i åldern 8-18 samlas på tisdagar; kl. 18.30-20.00 från årskurs 2. Vi ägnar oss såklart åt mycket friluftsliv, men håller också på med andra roliga aktiviteter.
Ring gärna kårchefen Marianne (0706 – 95 98 47) innan du kommer till oss för första gången. För tillfället har vi tvingats inrätta en kölista eftersom vi är så många scouter.

Höstterminen 2023 började 5e september och håller på varje tisdag med följande undantag:

  • Lördagen 7e oktober: Kämpalek i Borås
  • Tisdagen 10e oktober: Lov efter Kämpaleken
  • Tisdagen 31a oktober: Höstlov
  • Lör-sön 11-12e november: Hösthajk i kyrkan
  • Lördagen 9e december: Julfest

Sprall & Trall

Sprall och Trall är vår kyrkas sång och lekgrupp där barn mellan 0 och 5 år och deras föräldrar träffas för att sjunga och leka tillsammans. Gruppen träffas på fredagar mellan kl. 10-12 i Equmeniakyrkan Sjövik och leds av Hannah Magnesköld med glädje, värme och kärlek.
Välkommen att sjunga och leka med oss!

Följ gärna Sprall & Tralls facebooksida för att få senaste nytt om vad som är på gång i gruppen. Det är också där information visas om vi skulle behöva ställa in av någon anledning.

Equmenia är Equmeniakyrkans barn- och ungdomsarbete. Equmenia har sin grund i den kristna tron och erbjuder barn och unga att upptäcka mer av vem Jesus är. Equmenia vill även lägga en grund för att tron på Jesus leder till handlingar som blir till välsignelse för andra. Det är därför som Equmenia finns till.

Equmenia består av cirka 400 lokala föreningar med 19 300 medlemmar över hela Sverige. Varje vecka träffas ledare, barn och ungdomar i en mängd olika aktiviteter som innebandyträningar, scoutkvällar och bönegrupper. Genom aktiviteterna kan Equmenia bli en plats där deltagarna blir sedda och får möjlighet att växa i gemenskap med varandra och Jesus.