Ekumeniska böneveckan blir digital

Observera

Denna text publicerades första gången den 13 januari, 2021. Den kan därför innehålla information eller ståndpunkter som är inaktuella. Den finns tillgänglig på hemsidan för arkivändamål.

Under ekumeniska böneveckan kan du vara med på samlingar via Skara Domkyrkoförsamlings kanal på Youtube. Du hittar dit genom att klicka på denna text: Skara Domkyrka på Youtube

Måndag, onsdag och torsdag kl 19 kan du följa livesändningar från Betania, Pingstkyrkan samt S:ta Annagården i Ardala. På tisdagen blir det en samling med Open doors, en organisation som arbetar världen över för att stötta förföljda kristna. Denna samling blir via den digitala plattformen Teams och du får en länk till samlingen genom att maila och be om den till adress info@skaramissionskyrka.se 

På fredag kl 19 möts vi till bönevandring med start vid Domkyrkan. Vi delar upp oss så att vi inte överskrider maxantal 8 personer.

Söndagens gudstjänst livesänds från Pingstkyrkan via Domkyrkans youtubekanal, samma länk som ovan. Temat är Enhet i Kristus. Annica Lindahl från Equmeniakyrkan predikar, musiker från Pingstkyrkan spelar och representanter från den olika försmlingarna medverkar. 

Välkommen med till en annorlunda men ändå gemensam bönevecka!