Sommar är läger!

Publicerat 

I Skårekyrkan älskar vi sommaren! 

Inte i första hand för att det är varmt, eller för att allt blir grönt och fint eller för att vi får spendera tid i våra sommarstugor. 

Nej, i Skårekyrkan älskar vi sommaren för att sommar innebär läger. 

Få saker är så viktigt för barn och unga som att få åka på läger.

För på läger träffar vi nya vänner. 

På läger får vi de där djupa samtalen med varandra som vi egentligen längtar efter annars också men inte stannar upp tillräckligt länge för att få. 

På läger får vi engagera oss. Saker ska byggas, gudstjänster ska planeras och mat ska lagas. 

Och på läger får vi möta Gud. 

Och Gud kan göra all skillnad i en människas liv! 

Den 16-20 juni är det Scoutläger på Ladtjärnstorp. Årets läger heter ”Hög tid för ladtjärn” och sätter fokus på olika högtider vi firar. En stor grupp scouter och ledare från Skårekyrkan kommer att finnas där! 

Den 8-11 juli åker våra äventyrar-scouter på läger till Åre. Lägret görs tillsammans med andra äventyrarscouter från Kil, Hammarö och Karlstad. Hela lägret kommer att handla om just ”Äventyr”.  

Den 26-31 juli är det dags för ENTER 2018, ett ungdomsläger på Vägsjöfors herrgård. Årets läger utgår från rubriken ”Så som i himlen, så ock på jorden.” Ledare och deltagare från Skåre är med och gör detta till en helt fantastisk lägervecka. 

Vi är stolta över att kunna skicka våra barn och ungdomar på läger och vi är stolta och glada över alla fantastiska ledare som ger av sin tid, sitt engagemang och sin kärlek till alla deltagare. 

Var med och be för sommarens läger. 

Be för våra deltagare och ledare. 

Tack Gud för sommaren och för läger!