Vi får ny ungdomsledare till hösten!

Tanja Halvardsson som jobbar som ungdomsledare hos oss slutar under sommaren. Vi är så glada och tacksamma över hennes engagemang för TGIF och att ungdomar i Skåre ska få en relation till Jesus! Hon har jobbat 25% parallellt med heltidsstudier. TACK Tanja!

I början av augusti börjar Anna Aronsson jobba hos oss! Hon kommer gå Ungdomsledaråret via Södra Vätterbygdens Folkhögskola, SVF. Här presenterar Anna sig:

Hej!

Jag är skåning, just nu på vift i Jönköping. Uppvuxen i Hässleholm i nordöstra Skåne och går nu Bibelåret på SVF. Till hösten ser jag väldigt mycket fram mot att komma till er som ungdomsledare!

Lite mer om mig… Jag har nästan så länge jag kan minnas varit scout, tillsammans med hela min familj. Jag tycker väldigt mycket om naturen och har många intressen som spenderas ute, till exempel orientering och frisbeegolf, utöver scouting. Men om det är en väldigt grå och regnig dag spenderar jag gärna dagen med ett par stickor, bakning eller att skapa något annat kul med hjälp av min symaskin.

Jag ser som sagt väldigt mycket fram emot att komma till er. Jag längtar till möten med nya människor, tonåringar och alla andra. Jag ser fram emot alla fredagar (och alla andra dagar) med roliga aktiviteter, djupa samtal, skoj och andakter tillsammans.

Jag längtar att få lära känna er alla.

Kramar från Anna

Bilden är tagen på en volleybollturnering som Pulsåret anordnade på SVF i höstas, något jag hört ett rykte om även anordnas hos er!