Projekt – barn och familjer

Vi är stolta att berätta att Skårekyrkan sökt och beviljats pengar från Equmeniakyrkan och Stiftelsen Ansvar För Framtiden för att under 2023 (och förhoppningsvis med förlängning ytterligare ett par år) jobba mer mot barn och familjer!

Vi vill veta vad du som barn, förälder eller på annat sätt relaterad till barn och familj har för behov och önskningar? Kom gärna med idéer, förslag och funderingar till vår pastor Maja

Under året är vi en arbetsgrupp som jobbar med dessa frågor. Vi har jobbat mycket med att utveckla befintlig verksamhet, men vi testar också att ha en kiosk på Solliden i våras och nu under början av hösten på onsdagarna när det är Klassfotboll, vilket varit och är mycket uppskattat!

Under hösten initierar vi Mötesplats Skåre – ett andetag i livet. Läs gärna mer om det HÄR. Denna omgång har vi temat Inifrån & ut. Här bjuder vi in till familjeteater, workshop i medveten närvaro och föreläsningar om hur vi pratar om och bemöter barns och våra egna stora frågor om livet, döden och tron.

Vi arbetar också på att ta fram en enkät som riktar sig till scoutföräldrar, vi vill veta hur vi kan möta dem och deras familjer!

Maja Floberg

Pastor/föreståndare

Ledig måndagar, semester 2/7-9/8

073-462 65 50

maja.floberg@skarekyrkan.se

Håll utkik här på vår hemsida och våra sociala medier, facebook och instagram för att se vad vi hittar på utöver vårt redan befintliga arbete med barn och familjer!