Skårekyrkan

SagOsång-orientering

Välkommen på SagOsång-orientering! Maja Floberg och alla som vill, i alla åldrar, går en kort orienteringsrund (barnvagnsvänlig) och letar efter ledtrådar, sjunger sånger, ramsor, får höra berättelser och så hittar vi små skatter. Efteråt fikar vi i Skårekyrkan Läs mer HÄR

Solliden

Gudstjänst

Välkommen på gudstjänst på Solliden kl. 10.00 på söndag! Temat är Vårt dop. Tanja Halvardsson predikar, och Robert och Cathrine Magnusson spelar och sjunger.

Solliden

Drop-in-fika på Solliden

Välkommen till Drop-in-fika kl. 10.30-12. Hit är alla välkomna som av olika anledningar är lediga onsdag förmiddag, allt från föräldralediga, daglediga, de som tar sin rast någon gång under förmiddagen och pensionärer. Vi delar gemenskapen runt fikaborden. Under sommaren flyttar drop-in-fikat ut till vårt sommarhem Solliden. Obs! Var och en tar med...

Skårekyrkan

Sommarkonsert med G-son

Välkommen på sommarkonsert med Skårekyrkans gospelkör G-son! Vart är vi på väg? Det blir quiz och fika ingår i de 100 kr som konserten kostar.

Solliden

Gudstjänst

Välkommen på gudstjänst på Solliden kl. 10.00 på söndag! Temat är Kallelsen till Guds rike. Jakob Sandin predikar och Ulrika Sundström med vänner medverkar med musiken.

Affisch för midsommarfirande på Solliden 2023

Solliden

Midsommarfirande på Solliden

Välkommen på traditionellt midsommarfirande på Solliden! Vi börjar med att klä midsommarstången, där efter blir det dans, chokladhjul, café och lotteri. Välkommen!

Solliden

Gudstjänst med nattvard

Välkommen på gudstjänst med nattvard på Solliden kl. 10.00 på söndag! Temat är Den högstes profet. Per-Inge Lidén predikar

Solliden

Gudstjänst

Välkommen på gudstjänst på Solliden kl. 10.00 på söndag! Temat är Att inte döma Rasmus Andersson predikar och sånggruppen Cygnus medverkar med musik.

Solliden

Gudstjänst

Välkommen på gudstjänst på Solliden kl. 10.00 på söndag! Temat är Sänd mig. Per-Inge Lidén predikar och Torbjörn Strand sjunger och spelar

Solliden

Våffelkväll

Välkommen på våffelkväll på Solliden kl. 18 För de med spring i benen finns det gott utrymme för hopp och lek

Prenumerera på kalendern

Du kan prenumerera på kalendern i ditt kalenderprogram, exempelvis Google Kalender eller Outlook och få uppdateringar automatiskt.

När du blir tillfrågad måste du ange följande URL för att prenumerera på alla händelser:

Kopierad!