Skårekyrkan

Församlingsmöte

Församlingsmöte ca kl. 12.45 Frågor som kommer behandlas är: Information och beslut inför Kyrkokonferensen, asfaltering av Skårekyrkans parkering, försäljning av tomt i Rud – och så information och samtal om församlingens verksamhet. Alla som är medlemmar i vår församling har rösträtt! Även andra får såklart uttrycka sin åsikt.

Skårekyrkan

Completorium – kvällsbön

Vi möts i Skårekyrkan kl. 21.00. Completorium är en del av tidebönstraditionen med förskrivna böner, bibeltexter och korta sjungna strofer.

Skårekyrkan

TGIF – Bäst i test

På fredagar är det TGIF i Skårekyrkan! Det är för dig som går i årskurs 7 och uppåt och varje kväll innehåller en programpunkt som avslutas med en andakt. Vi drar igång kl 19 och håller på till cirka 21.30.   Kvällens program BÄST I TEST

Skårekyrkan

Gudstjänst

Gudstjänst kl 11.00 Tema Döden och livet Predikan Per-Inge Lidén och Robert Halvardsson Söndagsskola

Skårekyrkan

TGIF – Soxwars

På fredagar är det TGIF i Skårekyrkan! Det är för dig som går i årskurs 7 och uppåt och varje kväll innehåller en programpunkt som avslutas med en andakt. Vi drar igång kl 19 och håller på till cirka 21.30.   Kvällens program SOXWARS

Skårekyrkan

Installationsgudstjänst

Installationsgudstjänst kl 18.00 Maja Floberg installeras som ordinerad pastor i vår församling Efteråt kommer det att serveras någon enklare mat.

Skårekyrkan

Completorium – kvällsbön

Vi möts i Skårekyrkan kl. 21.00. Completorium är en del av tidebönstraditionen med förskrivna böner, bibeltexter och korta sjungna strofer.

Skårekyrkan

TGIF / INSTÄLLT

På fredagar är det TGIF i Skårekyrkan! Det är för dig som går i årskurs 7 och uppåt och varje kväll innehåller en programpunkt som avslutas med en andakt. Vi drar igång kl 19 och håller på till cirka 21.30. Program - ????????

Solliden

Spårarscout

Spårarscout träffas på Solliden under hösten och är för barn  i årskurs 1-3 Tid kl 18.00 - 19.00 Mer information om program mm finns under fliken Equmenia, scout OBS! Det är många som vill vara med i scouterna hos oss. Kontakta en ledare för att se om det finns plats i en patrull.

Skårekyrkan

Vernissage – Presenningsikoner

Idag öppnar utställningen Presenningsikoner med bilder av Mats Hermansson. Välkommen på vernissage kl. 19.00 i Skårekyrkan! Läs mer om utställningen här.

Prenumerera på kalendern

Du kan prenumerera på kalendern i ditt kalenderprogram, exempelvis Google Kalender eller Outlook och få uppdateringar automatiskt.

När du blir tillfrågad måste du ange följande URL för att prenumerera på alla händelser:

Kopierad!