Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Spring för Equmenia Skårekyrkan

3 okt 15:00

Spring för Equmenia Skårekyrkan

– sponsorloppet i ny tappning.

Missa inte årets galnaste tävling!

lördag den 3 oktober 2020

Du kan antingen anmäla dig som löpare eller bänka dig framför datorn och följa loppet när vi direktsänder på YouTube. Oavsett är du med och samlar in pengar till Equmenia Skårekyrkans barn- och ungdomsarbete.

I år är springloppet på Solliden och det är en hinderbana med många mer eller mindre galna hinder.

Alla som springer har chans att vinna fina priser. Loppet pågår i 30 minuter och det gäller att orka så många varv som möjligt. Varje varv tar mellan 2-3 minuter. Tävla om ”Flest varv” , ”Mest sponsring” och ”Bäst klädd”.

 

Hur kan jag vara med och springa?

Skaffa en sponsorlapp och samla sponsorer som lovar ett mindre belopp för varje varv du springer under 30 minuter. Tycker du det är svårt att jaga sponsorer kommer det att finnas fria sponsorer. Ta med lappen till starten.

Anmäl att du vill springa med SMS till Ulla Berglund 070-684 88 08 eller hämta en sponsorlapp i kyrkan och dyk upp i god tid före loppet. Max 25 löpare kan vara med på grund av Corona-restriktioner. Du kan även dela loppet med en kompis så ni springer vartannat varv.

Utklädning är frivilligt men en kul grej som ökar underhållningsvärdet och dina vinstchanser.

 

Hur kan jag sponsra löparna?

Det finns flera sätt att sponsra loppet

  1. Hitta en löpare som vill ha sponsor och skriv upp dig på dennes lista. Löparen springer troligen 8-15 varv på den 30 minuter loppet pågår.
  2. Skicka sms till Ulla Berglund 070-684 88 08 att du vill stå på en allmän sponsorlista som delas ut bland deltagarna. Ange i SMS ditt namn och hur många kronor/varv du sponsrar. Du får en räkning i efterhand när vi vet hur mycket alla du sponsrat har sprungit.
  3. Listor uppsatta i Skårekyrkan.
  4. Swischa 123 550 28 77 under själva loppet när du tittar på YouTube eller senare. Ange ”Spring +löparens nummer” eller bara ”Spring”.

Vill du vara med som funktionär?

Det är mycket jobb att få till ett direktsänt lopp på YouTube. Vi behöver folk som vill bygga banor eller jobba med video och ljud. Hör av dig till Jonas Haglund på energiaktion@gmail.com.

Hur hittar jag sändningen?

Gå in på Skårekyrkans YouTube-kanal. https://www.youtube.com/channel/UCBAk94Jv0qTbeTM0ETlMIlQ/videos

Här finns även vår reklamfilm som du kan dela på sociala medier.

 

 

Detaljer

Datum:
3 okt
Tid:
15:00