Laddar Evenemang

  Alla evenemang

  • Det här evenemanget har passerat.

Trädgårdsfest

11 maj 10:00-13:00

Gott fika, gemenskap och mycket som händer. Det kommer finnas perenner till försäljning: Du kan få din vårkruka planterad. Specialdesignade trädgårdsstickor kommer tillverkas på plats. Bokbord och scouthantverk kommer det också finnas. Barnen kommer kunna få ansiktsmålning och en fiskdamm utöver det vanliga.

Dagen till ära kommer vi inviga våra solpaneler på taket. Det här kommer bli en riktigt härlig dag med andra ord!

Vårt springlopp ”spring för equmenia Skårekyrkan” startar kl. 12:30. Ett lopp där alla kan delta och springa så mycket man orkar för att samla in pengar till vårt barn- och ungdomsarbete.
Vill du vara med och springa? I Skårekyrkan kan man hämta sig en sponsorlapp och börja samla på sig sponsorer som bidrar med valfri summa/varv. Varje varv är ca 500 meter! Missa inte heller chansen att vinna en helt redan ifyllt sponsorlapp på vår Instagram ”equmeniaskarekyrkan”.

Vill du vara med och sponsra?  Välkommen till Skårekyrkan för att fylla på en upphängd sponsorlapp som kommer lottas ut till okänd löpare i en utlottning som pågår på instragramkontot ”equmeniaskarekyrkan”. Du kan också sponsra på plats samma dag före loppet!
Välkomna!