Laddar Evenemang

  Alla evenemang

  • Det här evenemanget har passerat.

Värmlandstrampen

29 Sep 08:00-17:00

Årets Värmlandstramp heter Jösseturen och går av stapeln utanför Arvika. Banan är ca 8,5 km lång och består av tre slingor med olika frågor och uppgifter. I Värmlandstrampen tävlar man patrullvis i tre klasser;
Upptäckare (ca 10-12 år), Äventyrare (ca 13-15 år) och Vuxna (från 16 år och uppåt, även barn upp till ca 9 år). Vi hälsar alla scouter, deras vänner, familjer och andra intresserade välkomna att delta! Alla får vara med på
denna spännande dag ute i naturen.

Då det kan ta lite tid innan alla har kommit ut på sin första slinga kan det vara bra att ha med sig en egen matsäck att äta på morgonen. Det kommer inte finnas någon kioskförsäljning. På första slingan serveras fika (saft/te/kaffe och bulle), på andra serveras mat (köttfärssoppa och bröd) och på sista slingan får alla korv med bröd. Gluten- och laktosfria alternativ finns. Deltagare som inte kan äta det som serveras tar med sig egen mat och behöver då inte betala full deltagaravgift.
Ta med scoutskjorta (för den som har), allväderskläder, stövlar/kängor, extra matsäck, kåsa, djup tallrik, sked och vattenflaska.

Vår scoutkår samlas vid Skårekyrkan kl 7.45 för avfärd kl. 8.00.

Anmälan lämnas till din ledare senast den 20 september. Det finns också möjlighet att skriva upp sig på anmälningslista som sitter vid ytterdörren i kyrkan.