Publicerat 

Gåvor

GE EN GÅVA

Vill du stödja Equmeniakyrkan eller Equmenia Söderhamn? Det kan du i så fall göra på flera olika sätt. Vi är mycket tacksamma för ditt bidrag!

Equmenia Söderhamn Om du vill ge en gåva till Equmenia Söderhamn eller Källvik Sommarhem kan du använda plusgiro, bankgiro eller swish.
 
Swish: 123 212 67 53
Plusgiro: 12 64 77-9
Bankgiro: 5675-9251
 
Märk betalningen Equmeniastödet eller Gåva till Källvik.
 
Ett annat sätt att stödja Equmenia Söderhamn är genom att bli medlem.
 
 
Equmeniakyrkan Söderhamn Om du vill stödja Equmeniakyrkan Söderhamn kan du använda bankgiro eller swish.
 
Swish: 123 629 71 47
Bankgiro: 314-2791
Direktöverföring bank till bank: 30 99 26 06 (clearingnr 8103-4)
 
Märk betalningen Gåva till Equmeniakyrkan Söderhamn eller Veckooffer.

 

Offerdagar Vissa dagar under året är offerdagar då vi fokuserar särskilt på församlingens ekonomi. Håll utkik efter mer information på webbsidan och i församlingsbladet!
 
Uppvaktningar Går du i funderingar på att uppvakta någon som redan har allt? Equmeniakyrkan har ett fint uppvaktningsblad. Du fyller i vem du uppvaktar och av vilken anledning, och skriver att du ger en gåva till församlingen, Equmenia eller Källvik. Gåvan ges på något av de sätt som anges ovan.

Ge en gåva Det finns många sätt att ekonomiskt stödja Equmeniakyrkans arbete i Sverige. Några exempel är att skänka aktieutdelning, delta i olika insamlingar, bli månadsgivare, betala kyrkoavgift, ge högtids-/minnesgåvor eller skriva testamente.

Läs mer

 

Månadsgivare Om du vill stödja Equmeniakyrkan mer regelbundet kan du bli Månadsgivare.

Läs mer

Vår församling heter Equmeniakyrkan Söderhamn och vårt församlingsnummer är 2032.

Kyrkoavgift Du kan betala 1% kyrkoavgift till Equmeniakyrkan. Kyrkoavgiften dras på skattsedeln och är ett bekvämt sätt att regelbundet ge pengar till församlingen.

Läs mer