Fira jul och nyår i kyrkan!

Observera

Denna text publicerades första gången den 30 november, 2018. Den kan därför innehålla information eller ståndpunkter som är inaktuella. Den finns tillgänglig på hemsidan för arkivändamål.

I år finns det många möjligheter att mötas till gudstjänst och gemenskap i kyrkan. Redan fredagen den 21/12 börjar vi med gudstjänst på arabiska och julfest. Söndag 23/12 kl 11 firar vi gemensam gudstjänst i Baptistkyrkan.

På Julafton kl 11.00 är det dags för julbön. Ett utmärkt sätt att starta julaftonsfirandet, och en uppskattad mötesplats för ungdomar och andra som idag bor på annat håll, att möta vänner i sin kyrka.

Julotta med julottekaffe blir det förstås, men observera att den i år börjar kl 8.00, en timme senare än vanligt. Annandag jul kl 11.00 inbjuder Södertälje kristna samarbetsråd till ekumenisk gudstjänst i Sankt Ragnhilds kyrka.

Nyårsafton kl 20.00 inbjuder vi till gudstjänst på arabiska och nyårsfirande i Missionskyrkan. Tag vara på dessa tillfällen att få mötas i olika kyrkor, men också för att få lära känna varandra bättre trots olika språk och kultur.