Equmeniakyrkan Södertälje

Julkonsert med Luciatåg

Den 12 december klockan 16.00 bjuder kyrkokören in till julkonsert. Som vanligt kommer barnkören och gästspelar med luciatåg. Varmt välkommen!   Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och i och med det så kommer vi att från och med 1 december att ha fler markerade platser i kyrksalen. Du sitter på en markerad plats.   Konserten...

Equmeniakyrkan Södertälje

Språkcafé

Klockan 14.00 varje tisdag är du som är dagledig välkommen att vara med. Ett bra sätt att lära sig ett nytt språk är att få samtala mycket på språket. Välkommen med du som är ny på det svenska språket och du som är...

Julkonsert med Södertälje kammarkör

Det har blivit dags igen för den traditionsenliga julkonserten med Södertälje kammarkör. De bjuder på några av våra käraste julsånger under ledning av Jacob Mølgaard Laustsen. Inträde. Biljetter köpes via tickster.com. Du behöver även kunna visa upp vaccinationsbevis, som utfärdas av E-hälsomyndigheten.  

Equmeniakyrkan Södertälje

Gudstjänst

4:e sönd i Advent - Herrens moder Pastor Johnny Jonsson medverkar samt Meta Bergström som står för sången och musiken.

Equmeniakyrkan Södertälje

Julbön

På julaftons förmiddag är det julbön i kyrkan klockan 11:00. Medverkan: Åsa Aulin leder och predikar, Andrea Fränne sjunger och Maja Hillered spelar.

Equmeniakyrkan Södertälje

Julotta

På juldagens morgon firar vi Jesu födelse.  Pastor Johnny Jonsson leder gudstjänsten och predikar. Equmeniakyrkans kör sjunger och Birgitta Sjöblom Matta spelar till församlingssången.

Equmeniakyrkan Södertälje

Gudstjänst

Annandag jul - Martyrerna  Pastor Stefan Åsander leder gudstjänsten och predikar och Mats Eriksson spelar och sjunger.