Publicerat 

Barn och ungdom

Barn och ungdom

"Där ljuset växer"

Södertälje Missionsförsamling brinner för barn- och ungdomsverksamheten och vi har många olika barn- och ungdomsgrupper. Vi vill vara en plats där barn och unga får chans att växa i tro och i livet, som individ och medmänniska.

Equmenia ungdom Södertälje hälsar Kristina varmt välkommen som ny ungdomsledare. Kristina börjar jobba i Södertälje den 20 augusti. Om du vill veta lite mer om Kristina kan du läsa intervjun nedan.

Namn: Kristina Florén

Ålder: född april 1997 så 21 år

Var kommer du ifrån? Ett ställe ungefär lika stort som Bullerbyn vid namn Stenunga, 5 km utanför Herrljunga i Västra Götaland

Favoritmat: Vegetarisk lasagne eller indisk lins-Dahl.

Hobby: smink, retorik och landsvägscykling bland annat.

Vad har du gjort innan? Efter studenten från samhällslinjen i Herrljunga flyttade jag till Uppsala och arbetade volontärt för den kristna studentorganisationen Ny Generation och var kringresande talare för dem. Det innebar att jag reste runt i Sverige under ett läsår och predikade, uppmuntrade de kristna på olika skolor att sprida sin tro samt mötte människor och berättade om Ny Generations arbete och vision. Därefter gick jag ett år på Liljeholmens Folkhögskola och läste på linjen Bibel & Efterföljelse med inriktning på Miljö och Rättvisa.

De senaste två somrarna har jag också jobbat på en demensavdelning i Herrljunga.

Har du någon tanke inför att jobba i Södertälje? Väldigt många tankar samtidigt. Bland annat att Södertälje är betydligt större än Herrljunga eller Stenunga men också att det ska bli lyxigt att återigen jobba med Gud och ungdomar – dessutom tillsammans med en församling denna gång!

Ta gärna chansen att lära känna Kristina lite mer genom att bjuda hem henne på en kopp kaffe eller någon annan aktivitet!

Barn- och ungdomsgrupper

Scout för dig som är 8 år eller äldre och träffas måndagar klockan 18.30.

Mer om scout

Barnkören Kort & Gott en kör för barn 5-12 år. Vi övar på torsdagar klockan 18.00.

Mer om barnkören

Ungdomskören Kol. 3:16 för dig som 12 år eller äldre. Övning är på torsdagar klockan 19.00. INSTÄLLD HÖSTEN 2018!

Mer om ungdomskören

Kompskolan är för dig som är 12 år eller äldre och har någon form av grundkunskap inom något av de vanligaste instrumenten.

Mer om kompskolan

Fredagsöndagsskola

Saturday Morning Live

Mer om SML

Konfirmation

Mer om Konfirmation