Hösten i Edsvikskyrkan

Publicerat 

Arbete och gemenskap fortsätter under hösten även om vi lever med begränsningar. Vi kommer att fira gudstjänst i kyrksalen, tyvärr utan körsång eftersom det visat sig medföra särskilda risker. Gudstjänsterna kommer att spelas in och/eller strömmas till vår nya YouTube-kanal som är under uppbyggnad.

De samlingar vi brukat ha på onsdagar kommer dels att ske genom videokonferens (bibelsamtal) och inspelade föreläsningar. Sista onsdagen i månaden är det bön och nattvard i kyrkan. Vi kommer att göra det på ett så smittsäkert sätt som möjligt.

Café Livskraft har öppet onsdag-fredag kl 11-15. Varannan torsdag är det cafékväll ofta med musikinriktning. Men några kvällar blir det föreläsning (5 nov, Annika Östberg) och Stand up (19 nov, Tomas och Henrik).

Barnkören fortsätter att öva under Maria Sörensens ledning, torsdagar kl 16. Ålder: 5-9 år.

Fredagar kl 13 möts de som vill utanför kyrkan för att samtala och fika. När det blir kallare kanske det blir promenader istället. En fredag i månaden är det stickcafé.

På lördagar har vi inget regelbundet program men en gång i månaden är det speldag kl 12-20 med sällskapsspel för alla åldrar. En annan lördag i månaden och vid ett tillfälle en söndag är det Familjescouting kl 10-15.

Den årliga höstmarknaden äger rum 10 okt, utomhus.

Du är alltid välkommen att höra av dig till pastor Per Westblom för frågor och samtal. Du når mig på pastor@edsvikskyrkan.se samt mobi 0736-63 00 31.