Aktuell information och kalender juni (t o m 4 juli)

Publicerat 

Församlingsnytt finns kalendarium och information om samlingar. De kommer troligen att hålla. Men det är ändå viktigt att gå in på detta stående inlägg med Aktuell information och kalender för att vara på den säkra sidan. Det som står här gäller över alla andra informationskanaler.

Tills vidare använder vi inte kalendariet på hemsidan utan hänvisar istället till Församlingsnytt (som finns längst ned på sidan) och den här stående artikeln.

Från och med juni månad har kyrkan öppnat portarna mer än tidigare. Myndigheternas bestämmelser och rekommendationer säger att vi fortfarande ska vara försiktiga och hålla avstånd men vi får ha gudstjänster och andra samlingar med upp till 50 personer inomhus med markerade platser. Utomhus kan vi vara upp till 500 personer med anvisade platser. I vår kyrksal kan vi vara drygt 30 personer med de avstånd som krävs.

Café Livskraft har numera öppet onsdag-fredag kl 11-17.

På fredagar kl 12.30 är det lunchbön i kyrksalen. Kl 19 sänder vi Böneplatsen via vår YouTube. Där ber vi för böneämnen som kommit in från olika håll. Vill du att vi ska be för dig eller någon i din närhet? Skriv till be@edsvikskyrkan.se

 

  • Sö 6 juni maj 11.00 Gudstjänst. Vårt dop. Per Westblom, Maria Sörensen, Gunnar Possebo. Kyrkkaffe.

13 juni firas inte gudstjänst i Edsvikskyrkan.

  • On 16 juni 18.30  Bibelsamtal om 2 Korintierbrevet i kyrkan
  • Sö 20 juni 11.00 Gudstjänst. Förlorad och återfunnen. Per Westblom, Margaretha Strömqvist.
  • Sö 27 juni 18.00 Sinnesrogudstjänst. Befrielse utifrån 6e och 7e steget. Daniel Calero, Per Westblom, Torbjörn Hedberg. Fika från 17.15
  • Sö 4 juli kl 18.00 Gudstjänst i Edsvikskyrkan. Sänd mig. Per Westblom.

Efter 4 juli är det gudstjänstuppehåll till 15 aug då vi åter firar gudstjänst i kyrkan kl 18.00Pastor

Per Westblom står till förfogande för samtal. Kontakta honom gärna på pastor@edsvikskyrkan.se eller 0736-63 00 31.