Publicerat 

Aktiviteter

Föreläsningar

Föreläsningarna hålls vissa torsdagar och inleds klockan 19.00. De pågår i cirka 50 minuter. Därefter erbjuds förfriskningar. Efter ett tag vidtar en stunds samtal kring kvällens tema. Samlingen avslutas med en kort aftonbön, cirka klockan 20.30. Föreläsningarna hålls av pastor Per Westblom eller någon inbjuden föreläsare.

Trivselträff

För alla er som är daglediga har vi s.k. Trivselträffar. Det är varannan tisdag kl. 13.00 och ca en och en halv timme framåt som vi träffas, fikar tillsammans och lyssnar till någon som har något intressant att berätta. Dessa träffar har vi tillsammans med Rotebrokyrkan som också är en del av Equmeniakyrkan.

Litteraturcirkel

Litteraturcirkeln tar en paus den här terminen.

RPG-samlingar

Dessa samlingar är ekumeniska och hålls varannan tisdag kl. 13.00 i Edsvikskyrkan, Pingstkyrkan eller i Rotebrokyrkan.

Körsång

Församlingens kör träffas mellan 17.30 – 19.00 på torsdagarna innan man skall sjunga i söndags gudstjänsten, om inte annat meddelats. På söndagen träffas kören 09.45 till övning inför gudstjänsten.

Gudstjänster

Vi har vanligtvis Gudstjänster kl. 11.00 varje söndag i vår kyrka. Den sista söndagen i månaden möts vi kl. 18.00. Vissa söndagar är vi tillsammans med våra vänner i Rotebrokyrkan som precis som vi i Edsvikskyrkan också tillhör Equmeniakyrkan. Ibland har vi också gudstjänster tillsammans med Sollentuna församling som tillhör Svenska kyrkan.